#Tb 15 euro gift
Enquête: 101-Het is OK voor een christen om te roken! Ja Nee

Christelijke media

Vrij Zijn genomineerd voor Crown Awards!

De zevendelige televisieserie 'De zeven wonderen in Jeruzalem' en de animatieserie 'De zeven wonderen' zijn genomineerd voor een 'Crown Award' op het internationale christelijke filmfestival van ICVM in de Verenigde Staten.
 
In 2015 werd de televisieserie in Jeruzalem opgenomen. Zowel bij Family7 als op Vrij Zijn TV werden de afleveringen door vele mensen bekeken. Presentator Wilkin van de Kamp (foto) legt in de serie op verschillende locaties uit dat de zeven keer dat het bloed van Jezus vloeide, van grote betekenis is voor alle mensen. Bij elk van 'de zeven wonderen van het kruis' maakte Glenn van der Mull een indrukwekkende animatie.
 
Nadat in 2016 'De Zeven Wonderen in Jeruzalem' tijdens de Paasweek op Family7 werd uitgezonden, kreeg Vrij Zijn een uitnodiging van CEVMA (Christian European Visual Media Association) om het project te presenteren op hun mediacongres. Deze Europese organisatie van christelijke producenten en distributeurs wil door middel van visuele media een verschil in de wereld maken. Op hun jaarlijkse congres brengen zij christelijke producenten, schrijvers, filmmakers, tv-zenders en acteurs bij elkaar om hen te helpen de boodschap van Christus via visuele media zo effectief mogelijk te produceren en uit te zenden. Mensen van CEVMA drongen erop aan om onze tv- en animatieserie in te zenden op het filmfestival van hun Amerikaanse zusterorganisatie ICVM.
 
ICVM Amerika
Op het filmfestival van het ICVM (International Christian Visual Media) worden 'The Crown Awards' uitgereikt, waarin hoogstaande mediaproducties in verschillende categorieën beloond worden met een bronzen, zilveren of gouden onderscheiding. In navolging van producers van over de hele wereld heeft Vrij Zijn haar producties ingezonden.
 
Onlangs kwam het bericht dat de producties zijn genomineerd voor een 'Crown Award' in de categorie 'Best Church Clip' (met de animatieserie 'THE SEVEN WONDERS') en in de categorie 'Best International Film' (met de tv-serie 'THE SEVEN WONDERS IN JERUSALEM')! Ook de productie 'The Passion' is genomineerd in een andere categorie. Nederland heeft dus drie nominaties. Vrij Zijn wil met de boodschap van de grootheid van het kruis zoveel mogelijk mensen bereiken. Gerdien Lammers (verantwoordelijk voor Vrij Zijn Internationaal) zal het mediacongres en het filmfestival in Cincinnati (VS) bijwonen. De prijzen zullen op woensdagavond 28 juni worden bekendgemaakt en uitgereikt.

Reageren


Zingend Voske

23-06-2017 08:16
Ik ga liever voor: "Een Kroon, zeer schoon, wacht ons aan gindse kust!"