#Tb 15 euro gift
Enquête: 074-Ik vind christelijk onderwijs belangrijk! Ja Nee

Christelijke media

Family 7 naar nieuw pand

Christelijke tv-zender Family7 heeft een nieuwe behuizing. Vrijdag kreeg de directie de sleutel. Een eerder pand waarheen men zou verhuizen viel toch af en het nu gebruikte kan men wegens lekkages en groei eigenlijk niet meer gebruiken,

“We geloven dat dit de juiste plek voor ons is”, zegt directeur Dolf van de Vegte. “We hebben Gods bevestiging gekregen over dit pand waar we als bedrijf nu goed in kunnen doorgroeien.”
 
In het nieuwe onderkomen is er plek om drie gescheiden studio's te bouwen en zijn er genoeg kantoren voor alle medewerkers. Dit betekent volgens Van de Vegte een betere werkomstandigheid voor de medewerkers en kunnen diverse programma's tegelijkertijd worden opgenomen.
 
De achterban heeft de zoektocht gezegend met gebeden en een geweldige financiële ondersteuning, zegt hij. “Deze financiën kunnen we nu gebruiken voor de bouw en technische inrichting van onze studio's.”

Hij vraagt om blijvend gebed voor de zender. “Het is een voorrecht dat we als onderdeel van de Nederlandse christelijke media in vele huiskamers het evangelie kunnen brengen.”


Reageren