#T Kerstgift Uitdaging
Enquête: 007- Hebzucht is een van de grootste zonden van onze tijd. Ja Nee

Binnen/buitenland

Fotowedstrijd Het Boek

Royal Jongbloed nodigt amateurfotografen uit foto's in te sturen die als illustratie in een fotobijbel kunnen worden opgenomen. Het gaat om foto's van mensen, situaties en omstandigheden die ergens in Nederland moeten zijn geschoten en die een toelichting kunnen zijn bij een concrete bijbeltekst. Een deskundige jury selecteert uiteindelijk enkele tientallen foto's uit die daadwerkelijk in een uitgave van Het Boek worden opgenomen.

Fotowedstrijd
De uitgeverij wil met de fotowedstrijd de bijbeltekst dichter bij mensen brengen. "Je gaat nadenken over de mogelijke toepassing van een bijbeltekst op het moment dat je er een foto mee combineert", aldus Margaretha de Haan van Royal Jongbloed. "We vinden dat die verwerking goed past bij de tekst van Het Boek, een iets vrijere bijbeluitgave met een missionaire ondertoon. We hopen dan ook dat vele mensen hun mobieltje gaan gebruiken of een eigen fototoestel om de meest geslaagde foto's in te sturen."

De jury let bij de selectie van foto’s op kwaliteit, uitstraling, detaillering, originaliteit en natuurlijk op de logische verbinding van foto met bijbeltekst. Alleen fullcolour-foto’s maken een kans. Insturen kan tot 15 september 2017 onder vermelding van de bijbeltekst waarmee de foto wordt gecombineerd en de plaats waar de foto is geschoten. Prijswinnaars krijgen automatisch antwoord. Inzendingen kunnen worden gestuurd via mail naar promotie@jongbloed.com, of per post naar Royal Jongbloed, t.a.v. redactie fotobijbel, Postbus 484, 8440 AL Heerenveen.

Reageren


Mw. Kool

15-08-2017 09:36
Goedendag, ik heb Mattheüs 6:28 gekozen en vind ik het best past bij mijn prachtige zelfgenomen foto.