#Tb 15 euro gift
Enquête: 074-Ik vind christelijk onderwijs belangrijk! Ja Nee

Uw mening

133 Duitsland: Dagelijkse verkrachting van 360.000 vrouwen

De Duitse Evangelische Alliantie wil zich meer inzetten tegen mensenhandel. Dat heeft Uwe Heimowski vertegenwoordiger van de organisatie de Duitse regering meegedeeld.

Naar schatting zijn er tussen de 200.000 en 400.000 prostituees in Duitsland. Volgens deskundigen van het Bundeskriminalamt ‘verkopen’ tussen de 80 tot 90 procent van deze vrouwen hun lichamen niet vrijwillig. "Dat betekent dat iedere dag tussen de 180.000 en 360.000 vrouwen worden verkracht voor geld", zei Heimowski op 27 juli, tijdens een seminar op de jaarlijkse conferentie van de Duitse Evangelische Alliantie in Thüringen. Hij pleitte voor een wet die mannen straft die naar prostituees gaan. Zo’n verbod tegen het ‘kopen van seks’ bestaat al in Zweden, Noorwegen en Frankrijk.

Uw mening: 133-Het bezoeken van prostituees dient strafbaar te zijn!

Reageren


Gerrit Smouter

02-08-2017 07:52
Verheugend, dat er bij onze Oosterburen nu ook het inzicht doorbreekt, dat prostituees in verreweg de meeste situaties onder dwang handelen. Dwang, omdat ze het eigen paspoort niet mogen beheren of dwang omdat er een openstaande schuld is, die niet betaalbaar is via een normale reguliere baan. Daarom zou het verplicht moeten worden, dat iedere bezoeker niet langer contant betaalt, maar digitaal onder vertoning van het eigen id-bewijs. Op die manier schrikken we alle klanten af, die het bezoek combineren met het ontkrachten van de eigen trouw-gelofte. Vervolgens dient prostituee bezoek niet langer 'fiscaal aftrekbaar te zijn' wegens representatiezaken.

denis

02-08-2017 07:16
@Frits u stond niet vooraan bij het uitdelen van verstand he? Als je niet vrijwillig seks hebt en 'misbruikt wordt door mannen' dan is dat verkrachting.

frits

01-08-2017 07:50
Deze vrouwen worden niet verkracht, maar wel misbruikt door mannen. Vrouwen hoeven niet de straat op om misbruikt te worden? Dat doen ze zelf. Hun zelf beeld is zo laag. En ja, het verdient zo lekker hé.