#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 064-Ik vind het goed dat vrouwen in kerken voorgaan! Ja Nee

Binnen/buitenland

Nieuw bijbelstudieprogramma Groot Nieuws Radio

Groot Nieuws Radio zendt vanaf maandag 4 september een dagelijks bijbelstudieprogramma uit van Trans World Radio. Het programma ‘Op weg met de Bijbel’ is te horen op werkdagen tussen 22:00 en 22:30 en wordt gepresenteerd door Carola Veldhuizen. In het nieuwe bijbelstudieprogramma delen sprekers als Jef de Vriese en Marije van den Berg hun belevenissen in hun zoektocht door de Bijbel. Hun overdenkingen worden afgewisseld met christelijke muziek.

Wilfred Hardeman, directeur van Groot Nieuws Radio, is blij dat de programmering op deze manier uitgebreid wordt met een opbouwend programma. “Ons verlangen is al vanaf de start van Groot Nieuws Radio 10 jaar geleden dat het Woord van God mag spreken op de radio. Die missie delen we met Trans World Radio”, aldus Hardeman.

Trans World Radio-directeur Hubrecht Smits: “Prachtig dat we de samenwerking met Groot Nieuws Radio kunnen uitbreiden, op een goed tijdstip en op een puntige en prikkelende manier. Zo maken we de Bijbelse boodschap toegankelijk voor velen.”

De Bijbellezing die elke dag rond 22:15 uur te horen is op Groot Nieuws Radio verschuift een half uurtje naar 22:45 uur. Naast ‘Op weg met de Bijbel’ is er nog een programma van Trans World Radio te horen bij Groot Nieuws Radio. Elke werkdag wordt rond 05:30 ‘De Bijbel Door’ uitgezonden, dat Cor Weeda presenteert.

De programma’s van Groot Nieuws Radio zijn te beluisteren via 1008 AM, DAB+, interactieve tv en internet. Op de website grootnieuwsradio.nl en via de app TWR.nl is het programma ‘Op weg met de Bijbel’ terug te luisteren.


Reageren