#Tb 15 euro gift
Enquête: 101-Het is OK voor een christen om te roken! Ja Nee

Boek-muziek-film

Hemels Huwelijk

Een nieuw boek over het huwelijk, met een opmerkelijke titel: Hemels Huwelijk. Er is veel te doen over het huwelijk, maar de auteurs Willem en Marian de Vink geloven erin. ‘Een huwelijk dat klopt, klopt als één hart’, is hun motto. Het schrijversechtpaar werkt de vraag uit hoe je samen gelukkig oud kunt worden.

Door Rineke Peterson
Klik hier om dit boek online te bestellen!

Het boek schetst een helder beeld over het huwelijk vanuit bijbels perspectief. Het gaat daarin om huwelijkstrouw op grond van het huwelijksverbond. De schrijvers behandelen onder andere het huwelijksverbond, de opbouwende kracht van onvoorwaardelijke liefde en respect, het huwelijksmysterie, communicatie zonder oordeel en hoe seks een hemelse taal kan zijn. Ook hebben ze het over gender, overspel, scheiden. En ze beschrijven open en eerlijk anekdotes uit hun eigen huwelijk.

Hemels Huwelijk is geschreven voor iedereen die geïnteresseerd is in relaties. Het boek is aantrekkelijk vormgegeven. Aan elke pagina werd bijzondere zorg besteed. Er staan twaalf getekende omhelzingen in van de schrijver en de jonge illustratrice Marieke Wiersma leverde negen strippagina’s.

Willem en Marian de Vink schrijven over het huwelijk vanuit persoonlijke en professionele ervaring. Ze zijn 37 jaar getrouwd en hebben drie volwassen, getrouwde kinderen. Het Hemels Huwelijk Seminar dat ze hebben ontwikkeld geven ze sinds 2014 in allerlei kerken in binnen- en buitenland.

Uitgave The Grace Factory
Paperback, 192 pagina's
Geïllustreerd
Prijs 17,50


Reageren