#Tb 15 euro gift
Enquête: 031-Is ontucht de enige Bijbelse grond voor een echtscheiding? Ja Nee

Christelijke media

Family7 beste digitale zender 2017

De tv-zender Family7 is voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot beste digitale zender van Nederland. De lezers van tv-gids Totaal TV en de bezoekers van totaaltv.nl mochten de afgelopen weken stemmen op de meest gewaardeerde digitale tv-zender. Net als de vorige jaren kreeg Family7 de meeste stemmen.

De zender werd twaalf jaar geleden opgericht door Dolf en Ans van de Vegte. “Afgelopen jaar hebben we met hulp van onze kijkers een nieuw pand gekocht, waar we drie studio’s in gaan bouwen”, vertelt het echtpaar trots. “Family7 groeit steeds verder; we zijn enorm blij dat de kijkers ons een warm hart toedragen.”

Reageren


Jos van der Geest

08-11-2017 07:43
Fijn te lezen dat family7 is uitgekozen tot beste tv zender. Dit is volledig terecht. En al helemaal als je kijkt naar het budget wat deze zender heeft. Dit schijnt ongeveer 1% te zijn van het budget wat NPO heeft. Dit betekent dat family7 echt wonderen doet met het geld wat beschikbaar is.

Natuurlijk zijn er ook opmerkingen, maar dat geldt voor elke zender.

Mag de bekendheid van de zender groeien. Ik weet zeker dat een hoop mensen nog nooit van deze zender gehoord heeft en is er op dat gebied ook nog veel werk te doen.