#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 029-Ik ben gelukkig in mijn huwelijk! Ja Nee

Binnen/buitenland

StudieBijbel Mobile gepresenteerd

Tijdens het StudieBijbel Symposium is voor een volle zaal de nieuwe StudieBijbel Mobile app gepresenteerd. De app is nog niet verkrijgbaar in de AppStores, maar alle bezoekers van het Symposium kregen alvast een exclusief kijkje in de digitale keuken.

Nieuw platform
Met de nieuwe StudieBijbel Mobile app komt het Centrum voor Bijbelonderzoek met een nieuw platform voor bijbelstudie materiaal wat niet alleen CvB uitgaven bevat, maar ook materiaal van derden. Daarmee kunnen deelnemers straks eenvoudig al het bijbelstudiemateriaal gebruiken waar ze ook zijn.
 
StudieBijbel Store
Dit alles wordt ondergebracht in de StudieBijbel Store, een online winkel waarin de hele boekenserie digitaal verkrijgbaar is.
 
Van abonnement naar aankoop
Het CvB wil iedereen de kans geven om al het digitale studiebijbel materiaal in bezit te krijgen en daarmee een beter begrip van de bijbel te krijgen. Dat geldt niet alleen voor de Nederlandse gebruikers, maar ook voor heel Latijns Amerika.

Om die reden gaat het CvB stoppen met het aanbieden van abonnementen. Iedere huidige abonnee krijgt in de komende tijd een eenmalige aanbieding toegestuurd om het studiebijbel materiaal voor een aantrekkelijk bedrag in bezit te krijgen. Meer informatie volgt binnenkort.

Reageren


Harry Nobbe

09-03-2018 09:08
Ik verneem graag wanneer offline waar te downloaden is.