#T Uitdaging 14-15 december in bus
Enquête: 024-Is euthanasie is bij ernstige ongeneeslijke ziekte toegestaan? Ja Nee

English

New Zealand Removes Jesus' Name

The parliament of the increasingly secular nation of New Zealand has removed a reference to Jesus Christ in a new version of a prayer that is said before the start of every sitting session.

Read the article on The Christian Post!

Reageren


BASTIAAN

11-11-2017 01:11
Jacinda Ardern, een agnost, werd met een eed [IK BELOOF HET] New Zealand's 40e Minister President in een niet-religieuze ceremonie, en werd de jongste [gay]vrouw 37 om het land te leiden.

En dan te bedenken dat Nieuw Zeeland een eeuw geleden nog tot de meest christelijke landen van de wereld behoorde. In 2013 noemde 48,9 % zich nog christen.

Nu is de Naam van Jeshua dus verdwenen uit het openingsgebed van de regering aldaar! Beseft de Minister President, mormoons grootgebracht, niet dat we zonder Jeshua GEEN toegang hebben tot de Troon van God de Vader?

Jeshua, de Zoon van God leert toch: Niemand komt tot de Vader dan door Mij. Johannes 14:6…Ik ben de weg en de waarheid en het leven; Niemand komt tot de Vader dan door Mij!!!

Staat Nederland er dan beter voor als Nieuw Zeeland? Absoluut niet! Zijn we vergeten dat ook in ons Parlement DE BIJBEL verdween in 2014? Dat kon zo maar zonder slag of stoot, het ging met vele drogredenen gepaard. Zou de reden kunnen zijn dat we daarna een moslima-Kamervoorzitter kregen???