#T - Grootsgedrukt
Enquête: 009-Israël moet een Palestijnse Staat toestaan. Ja Nee

Voor het leven

25ste Mars voor het Leven

Over een paar dagen start de 25ste Mars voor het Leven vanaf het Malieveld in Den Haag, als afsluiting van de Week van het Leven die morgen start. Onderaan dit bericht staan een aantal aandachtspunten voor de mars.

De aandacht voor het onderwerp “abortus” is sinds jaren niet zo groot geweest. Afgelopen vrijdag is de doorstart van de zeven abortuscentra van CASA volledig mislukt. De banken vroegen om hogere garantiestellingen van CASA en die konden niet worden gegeven. Het ministerie van VWS had al wel voorzien in de benodigde vergunningen.

Onlangs besloot de Tweede Kamer dat de abortuspil niet door huisartsen voorgeschreven mag worden. De reactie hierop liet niet lang op zich wachten. Een petitie om de abortuspil toch bij de huisarts te krijgen, is inmiddels opgestart door de pro-abortus beweging.

De Week van het Leven en de Mars voor het Leven vallen precies samen met al deze ontwikkelingen. God regeert, Hij heeft alles in Zijn hand!

Aandachtspunten voor de Mars op zaterdag 9 december in Den Haag:
– Vertrek op tijd, inloop op het Malieveld is vanaf 11.00 uur. Rond 11.30 uur start het voorprogramma en om 12.00 uur is de opening.
– Er zijn in het land diverse wegwerkzaamheden, check uw route op www.vananaarbeter.nl.
– Reist u met de trein, plan uw route dan vlak van tevoren met de NS reisplanner. Bekijk ook de tips op onze website.
– Overweegt u met een bus te reizen? Geef u deze week nog op: www.schreeuwomleven.nl/busvervoer
– Belangrijk: Organiseert u zelf een bus, maar staat deze nog niet op de lijst? U dient dit door te geven aan ons kantoor. Schreeuw om Leven is namelijk verantwoordelijk voor de coördinatie van aankomst en vertrek van bussen op het Malieveld.
- Gebruik in uw berichten op social media de hashtag: #MarsvoorhetLeven.

Graag tot 9 december op het Malieveld in Den Haag!
Kees van Helden en Alex van Vuuren

Klik hier om de nieuwe LEEF online te lezen!


Reageren