#Tb 15 euro gift
Enquête: 090-Gelooft u dat de Gemeente opgenomen wordt? Ja Nee

Provocatie

Mondiale verblinding

Hoe is het mogelijk dat een van de meest geciviliseerde landen een man als Adolf Hitler heeft kunnen voortbrengen? En deze Adolf is niet per ongeluk aan de macht gekomen. Het Duitse volk koos hem meerdere keren voor de Reichstag waarmee de deur tot Kanselier en later dictator wagenwijd openging. Hoe is het toch mogelijk dat een volk zo blind heeft kunnen zijn?
 
Hoe is het mogelijk dat het afgelopen weekend 151 geciviliseerde landen een resolutie van de VN hebben ondertekend waarin de duizenden jaren oude band tussen Israël en haar hoofdstad Jeruzalem wordt verbroken, en Israël een ‘bezettingsmacht’ wordt genoemd met als consequentie dat besluiten over Jeruzalem ‘illegaal en daarom van nul en generlei waarde zijn’.
 
Lezen deze representanten van miljarden mensen geen Bijbel?
En hoe kunnen deze landen (waaronder Nederland!!!) de vele archeologische bevestigingen van de aanwezigheid van het Joodse volk in Jeruzalem eenvoudigweg van tafel vegen?
Zelfs een fervente antisemiet kan niet om de feiten heen.
De VN kennelijk wel!
Hoe kunnen bijna al de landen op deze planeet, die allen toegang hebben tot de Bijbel, de waarheid op zo’n afschuwelijke manier geweld aan doen?
Welke belangen steken hier achter?
 
Ik bezocht een keer het huis waar Albert Einstein aan het begin van de vorige eeuw in Bern heeft gewoond.
Het eerste wat mij opviel was dat de trotse Zwitsers, die Einstein graag voor hun public relations gebruiken, nergens vermelden dat Einstein van Joodse origine is. Verder las ik dat Einstein in 1922 Tel Aviv in Palestina heeft bezocht.
Dat is inlegkunde.
Geschiedvervalsing!
Er is nooit een staat of een land Palestina geweest!
Dat betekent dat Palestijnen het recht claimen op een land dat er nooit is geweest en dat zij nooit hebben bezeten.
 
Is de macht en de invloed van de islam zó groot geworden dat de VN, en daarmee zo ongeveer de hele wereld, door de knieën gaat? Vindt men het politiek correct om tolerant te zijn tegenover een godsdienst die streeft naar de beheersing van de wereld? Laat de VN zich voor het karretje spannen van een religie, die als een wolf in schapenvacht, ons allemaal wil verslinden?
 
Zoals in Duitsland de beslissing van het volk zich heel snel op een gruwelijke manier tegen datzelfde volk heeft gekeerd zal deze beslissing van de VN zich op een gruwelijke manier tegen de hele wereld keren.
Gelooft u dat niet?
Lees dan - in tegenstelling tot de VN - de Bijbel. Daarin wordt het allemaal voorzegd. “Ik zal zegenen wie u zegenen, en wie u vervloekt zal IK vervloeken” (Genesis 12:1-3).
Arme verblinde wereld!
 
Leo Habets

Reageren


Theo

06-12-2017 06:06
Heel GOED artikel en volledig juist en to the point ! Arme wereld !

vader Jakob

05-12-2017 10:04
Het zou ons niet moeten verbazen dat de zaken op het wereldtoneel gaan zoals ze gaan, inclusief de toenemende spanning omtrent Jeruzalem, wat steeds meer de steen wordt waaraan al de volken der aarde zich zullen verwonden.Zie Zacharia 12.

De geesten worden op dit moment rijp gemaakt, de schaakstukken op het bord gezet voor de sluiting van een vals vredesverbond. onder leiding van een valse vredestichter. De totale en bewuste verblindheid bij instanties als de VN past prima bij de weg daar naartoe.
De (ongelovige)Joodse natie van nu is overigens niet hetzelfde als het volk Israël uit de Bijbel. Dat waren (tot de scheuring van het koninrijk) 12 stammen verenigd onder één Koning. Waarvan de stam van Juda (Joden) er één was. En worden Juda, Efraim en Israël in de Bijbel terugkerend apart genoemd. Dat heeft meerdere redenen. En de toekomst zullen alle stammen -onder aanvoering van God zelf, in geloof- teruggebracht worden op de bergen van Israël.

Verder blijkt "beschaving" net als ten tijde van Hitler duitsland ook nu in de 21 eeuw niet meer dan een dun laagje vernis. Recent bleek dat bijvoorbeeld op Sint Maarten toen daar hartstochtelijk geplunderd werd na de verwoestende orkaan.
Niks nieuws. De ware aard van de mens zonder God zit echt niet zo erg diep.

Mira

05-12-2017 03:10
Eens zal ELKE knie zich buigen voor de "Jood" Jezus!

Johan

05-12-2017 10:41
Ben het wel met je eens, maar juist wie de Bijbel leest, miet erkennen dat daarin is geprofeteerd dat alle volken zich tegen Jeruzalem zullen keren. Over de vraag of Israel hetzelfde is als Juda (Joodse volk) kun je trouwens op grond van diezelfde Bijbel van mening verschillen. In 143 teksten in de Bijbel worden Juda en Israel apart genoemd....