#Tb 15 euro gift
Enquête: 099-Is seks voor het huwelijk toegestaan? Ja Nee

Binnenland

Modern Christendom krijgt eigen Netflix

New Faith Network is de Netflix voor het moderne Christendom met een breed aanbod van eigen producties met en door Nederlandse dominees, verrijkt met films, series en muziek. Vanaf zondag 17 december is New Faith Network te bekijken op elk device, op elk moment van de dag. Helemaal in de stijl van nu. New Faith Network biedt gelovigen verdieping en laat mensen kennis maken met een positieve manier van het beleven van het geloof.

“Met dit platform bieden wij de Nederlandse Christenen een geheel nieuwe manier om in contact te komen en te blijven met het geloof. Met veel eigentijdse producties zijn we uniek in het media landschap”, zegt mede-initiatiefnemer Hans Groeneveld.

Netwerk van Jezus
New Faith Network verbindt mensen met hun geloof. Bekende Nederlandse sprekers zoals Marcel Gaasenbeek (Jong&vrij), Wilkin van de Kamp (Vrij zijn), David de Vos (Go&Tell), Orlando Bottenbley (De verbinding) en Ilona en Peter Paauwe (DoorBrekers) zullen te zien zijn op het platform. Ook bekende internationale sprekers als Joyce Meyer en Bayless Conley hebben zich inmiddels aangesloten.

“De verbinding tussen een modern online video platform en onze kerken levert een unieke mogelijkheid op voor mensen die graag eens een kijkje nemen in de wereld van Jezus.” Aldus Peter Paauwe van DoorBrekers.

New Faith Network is niet alleen bedoeld voor mensen die al geloven maar ook voor mensen die kennis willen maken met het Moderne Christendom. En voor mensen die hun geloof zijn kwijtgeraakt.

Reageren


23forlife

01-11-2019 03:09
Houtachtige allemaal op mensen. Wanneerzien jullie nou eens in da ieder geloofs instituut alleen maar geld wild verdienen en zoveel mogelijk. Net als iederander bedrijf. Als Marcel geld verdiend wilt iemand met 28jr ervaring t onderuithalen? Fuck toch allemaal op geloof in jegod zonder voorganger of een charismatisch persoon. Of je nou 28 jr ervaring hebt en vastgeroest zit of dat je nu nieuwe boodschap hebt gevonden in de bijbel. Blijkbaar groeit iedereen vast in zijn of haar eigen geloof. En leren we nog steeds geen KUT van elkaar.
En ja je leest t goed, KUT met hoofdletters.

Mvg.

Leo van der Veen.

Ruud Dankelman

13-05-2018 04:38
Leuk allemaal een nieuw Netflix platform. Maar wij van EVS lenen per per post uit via de evangelischevideotheek.nl en christelijkevideotheek.nl al vanaf 1990. Meer dan duizend titels staan in ons bestand, waarvoor wij uitleenrechten afstaan aan St.Leenrecht in Hoofddorp. Al enige jaren lang zijn wij al bezig om te proberen ook via VOD uit te lenen, wat juridisch gezien voor EVS niet gelukt is, omdat daarvoor andere regels gelden. Dan is het toch wel erg vreemd te ondervinden dat men ons niet benaderd heeft wat betreft de platform plannen. Terwijl men, en zeker CIP, op de hoogte is van ons bestaan. Misschien moet men verder kijken dan hun neus lang is (:.

Onze sterke punt is dat wij niet verbonden zijn met enige denominatie/kerkrichting en dat kan je absoluut niet zeggen van dit platform. Met kerkrichtingen moet men tegenwoordig goed uitkijken. We hebben al genoeg verkeerde charismatische stromingen gehad en dat is ook nog niet voorbij. Ook nu moet men nog steeds opletten en alles Bijbels toetsen. De Bijbel waarschuwt ons er voor.

We begrijpen dat alles goed bedoelt is, maar aan de andere kant zijn we blij dat we al ca 28 jaar samen met Hem hebben mogen werken in Zijn wijngaard. En misschien heeft Hij ons wel bewaard.

Ruud Dankelman
Voorzitter EVS

Evangelischevideostichting.nl
Evangelischevideotheek.nl
Christelijkevideotheek.nl
IsraelCNN.com
BrinkTV.com

Hans Togt

26-01-2018 02:41
Eens met de bovenstaande reacties.
Ik vind het zelf onbegrijpelijk dat mensen als David de Vos, Wilkin vd Kamp en Orlando Bottenbley zich lenen om met in een netwerk te zitten met Marcel Gaassenbeek.
Jong en Vrij heeft zijn sporen als sektarische prospirity gemeenschap ondertussen wel verdiend. Dit soort postmodern geneuzel, een evangelie zonder ballen, waar alles onder de mantel van 'grace' bedekt wordt, zit Nederland echt niet te wachten.
Hoe ik dat weet? Omdat ik op RTL5 meerdere preken gezien heb van Joseph Prince en ik heb zelden een spreker meegemaakt die zo gelikt met zoveel charisma de bijbel zo eenzijdig kan uitleggen.

vader Jakob

30-12-2017 12:59
Ik zit helemaal niet te wachten op meer van het zelfde. Ik vind de genoemde personen namelijk niet allemaal even nauwkeurig en betrouwbaar met de Schrift omgaan. Aan mij dus niet besteed.

Gabriëlla

29-12-2017 08:52
Ik dacht precies hetzelfde als Theo, vooral omdat Modern ook nog met een hooddletter geschreven wordt. Het komt sektarisch over, immers, wat is er verkeerd aan het Christendom zelf? Het initiatief vind ik echter heel erg goed en ondersteun ik volop. Ik kijk er al naar uit op een ontspannen manier 's avonds een goede Christelijke film uit te zoeken, of een opbouwende preek of input. Maar het gevaar is vandaag de dag dat we steeds "wereldser" en "cooler" willen zijn, om zo de niet-christenen voor zich te winnen. Toch, wat is er belangrijker? Het ware evangelie te verkondigen of zoveel mogelijk mensen winnen? Laat dat woord 'Modern' dus maar graag weg!

Theo

22-12-2017 03:41
De naam Modern Christendom doet mij huiveren ! Gelukkig zie ik dat Bayles Conley ( die duidelijk christocentrisch preekt en conservatief is ) er ook bij zit . Dat lucht op , maar de benaming vind ik gevaarlijk ! Met modern christendom denk je eerder aan “ liberaal , onbijbels “