#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 064-Ik vind het goed dat vrouwen in kerken voorgaan! Ja Nee

Binnen/buitenland

Persoonlijk - de volgende krant komt na de zomer

Het is voor ons een blijdschap dat wij - na een onderbreking van enkele maanden - kunnen melden dat de Uitdaging krant 11 september a.s. weer bij de abonnees in de bus valt. In het nieuwe redactieteam - waarin alle medewerkers overigens pro DEO werken - wordt geschreven en gezwoegd om u een bijzondere krant aan te bieden. En Uitdaging - zowel de krant als deze website - blijft GRATIS.

De afgelopen maanden heeft Uitdaging geen inkomsten gehad uit advertenties. Daardoor is de financiële situatie op dit moment nijpend. Om door de zomer te komen, deze website verder uit te breiden en de septemberkrant te maken hebben wij in juni, juli en augustus €7.000 per maand nodig. De inkomsten in juni bedragen tot op dit moment €2.605. We hebben dus nog een lange weg te gaan, maar we vertrouwen erop dat de Heer, door de gebruikers van deze site en de abonnees op de krant, zal voorzien.

Daarom wil ik u vragen de voortgang van dit werk te ondersteunen. Klik links op ondersteunen om te lezen hoe u deze bediening kunt helpen of om direct een gift over te maken. Volgend weekend zal ik u hier weer informeren over de stand van zaken.

Heel, heel hartelijk dank voor uw meeleven, uw gebed en uw hulp!

Leo Habets
Uitdaging

Klik hier om te lezen hoe Uitdaging zich de laatste maanden ontwikkeld heeft.

Klik op abonneren als u nog geen abonnement hebt.

Klik op adverteren om op deze website, die nu al méér dan 28.000 paginaweergaven per maand heeft, of in de krant (oplage 15.000 ex.) te adverteren.

Klik op uitgelicht om zelf een bericht op deze site te plaatsen.


Reageren