#T Uitdaging 14-15 december in bus
Enquête: 006-Ik ben gelukkig! Ja Nee

Binnen/buitenland

De nieuwe veertigdagenkalender van TEAR

Maak iets bijzonders van de veertig dagen voor Pasen met de nieuwe veertigdagenkalender van Tear. De kalender staat boordevol overdenkingen, weetjes én tips. Bestel 'm snel, want de Vastentijd begint al op 14 februari.

Het thema: Wortel schieten!
Het bouwen van een goed fundament voor je leven is een hele kunst. Hoe doe je dat? De acht schrijvers van de kalender nemen je mee in hun zoektocht naar antwoorden en nieuwe inzichten. Veertig dagen de diepte in, funderen, een stevig fundament in God. Om van daaruit naar anderen uit te reiken.

De schrijvers
De dagelijkse stukjes in de kalender zijn geschreven door: Otto de Bruijne, Mirjam van der Vegt, Mirjam Kollenstaart, Rikko Voorberg, Theanne Boer, Martine Vonk, Gerbram Heek en Henk Stoorvogel.

Samen lezen is leuker
Bestel je kalenders voor een groep of kerk, dan krijg je korting op je bestelling. Daarnaast kan je kosteloos vele extra materialen downloaden voor je huiskring, het kinderwerk of je jeugdgroep.

www.40dagenkalender.nl

Reageren


Joop

26-01-2018 03:52
Zonder te oordelen,maar als ik kijk naar de medewerkers van de kalender o.a. Rikko Voorberg heb ik mijn bedenkingen.
profiel op twitter van mijn. Voorberg: Theoloog in het wild-Intiator popUpKerken-Dagelijkse popcast Lazerus-Boek de Dominee leert vloeken.
Lijk me beter om maar bij de BIJBEL te blijven!

BASTIAAN

26-01-2018 12:35
Zucht...Tear Fund ook al rooms/oecumenisch? Blijkt wel als ik het lijstje van de vrijzinnige schrijvers bekijk. Ik hoef die kalender niet!

Waarom niet? Ik lees liever de Woorden van Jeshua in Mattheus 7, 13, 24 en 25. En Paulus' woorden in Handelingen 20.

Last But Not Least...Het laatste en beste Boek van de Bijbel...Jeshua waarschuwt hierin voor uitspraken van leden van de valse kerk in Openbaring 16 t/m 22. Zij voegen toe en nemen af.

Daarom...Liever Terug naar de gezonde Woorden van de Statenvertaling 1977.