#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 063-Ik heb een goede kennis van de Bijbel! Ja Nee

Israël

Ophangen pop Trump en Pence wegens korting steun

De Amerikaanse president Donald Trump sprak afgelopen weekeinde bij het World Economic Forum en dreigde, dat als de Palestijnen niet meer respect zouden tonen, ze nog meer Amerikaanse steun zouden verliezen.

Een Palestijnse volksmenigte reageerde zaterdag met nog meer minachting en bedreigingen van geweld tegen de Amerikanen. Tijdens een protestbijeenkomst in Bethlehem hingen de gemaskerde Palestijnen poppen van Trump en vicepresident Mike Pence op en verbrandden die.

In de Gazastrook werd zondag vreedzamer gedemonstreerd tegen de verlaging van de Amerikaanse betalingen aan de UNRWA. Tijdens de verdeling van hulppakketten in Chan Junis in het zuiden van de Gazastrook vroegen demonstranten de internationale gemeenschap de door de VS verminderde betalingen over te nemen. De VS heeft 65 miljoen dollar van de betalingen aan de UNRWA bevroren.

Met toestemming overgenomen uit het maandblad Israel Today (www.israeltoday.nl)

Reageren


Mira

31-01-2018 01:35
Inderdaad Theo, onmiddellijk stoppen met betalingen!
P.S.: De Europese elite ZIET dit WEL maar WIL dit NIET!!!!

Theo

31-01-2018 11:25
Ieder land zou de betalingen aan terroristen moeten staken . Pas betalen als officieel het terrorisme wordt afgezworen . Het is eigenlijk zo logisch en normaal maar de Europese elite ziet dit niet en wil dit niet ! Onbegrijpelijk dat normaal denkende burgers blijven stemmen op socialistische en groene partijen die deze schandalige politiek steunen !