#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 063-Ik heb een goede kennis van de Bijbel! Ja Nee

Islam

Promoten gevestigde Europese media islamisering?

In Duitsland is ophef ontstaan over het kindertelevisie kanaal Kika. Dat had op zijn website namelijk een filmpje geplaatst waarop migrantenjongeren wordt geleerd hoe ze een BH moeten losmaken. Onlangs veroorzaakte Kika ook al de nodige beroering toen het een reportage maakte van een minderjarig Duits meisje, dat met een volwassen Syriër verkering had. De Syriër kon zonder enige tegenspraak tegen de jonge kijkers zeggen dat een vrouw in alles gehoorzaam dient te zijn aan haar man, en dat vrouwen niet behoren te werken, maar thuis behoren te blijven. Ook wilde hij dat zijn vriendin zich tot de islam bekeerde en een hoofddoekje ging dragen.

Lees het artikel op Xander Nieuws!

Reageren


Zebulon (=alias)

01-02-2018 04:57
Zo snap ik nog steeds waarom de NTR een programma als 'nieuwe maan' moet maken en tijdens de vastenmaand van moslimmensen allerhande "interessante" items bij de NTR voorbij komen.

Kritische docu over islam en eens duidelijk graven in de "onduidelijke" en dubbelhartige koran, niet gezien.


Comerius

31-01-2018 09:41
Promoten gevestigde Europese media islamisering? Ja, dat doen ze. Deze avond een programma op NPO I over prinses Beatrix. Prominent in beeld was de vrouw in hoofddoek naast haar. Dit lijkt me bewust gedaan. Voor mij was dat ergerlijk en waande me in Turkije.
Moeten we eraan wennen dat zulke beelden normaal zijn? Nee, stop islam.

Jan 1

31-01-2018 06:17
Promoten gevestigde Europese media islamisering?
Dat lijkt me nogal duidelijk. Luister maar eens een paar uur naar NPO1; tenenkrommend. De moslims wordt bij voortduring een podium voor hun verraderlijke verhaaltjes gegeven. Islam wordt als iets normaals gepresenteerd. En de moslims, zij zijn hier om niet weer te vertrekken (o ja?). Op deze wijze wordt de luisteraar beinvloed, geheel volgens de linkse agenda. De commentaren en gasten zijn bij de meeste omroepen duidelijk islam gezind. En als de moslims lijden is de wereld te klein.
Nee die publieke omroep weert vrijwel alles wat tegen die afgodsdienst ingaat.
En dat hoeft ook niet te bevreemden: het maakt satan niet uit hoe je misleid wordt, als Jezus maar niet Heer is. De nieuwe directeur van de NOS... en links sujet met een eigen agenda. Hoezo neutrale journalistiek. Maar je moet er wel een onderscheidend oor voor hebben Ik snap ook niet dat daar nog steeds belastinggeld heen gaat.