#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 064-Ik vind het goed dat vrouwen in kerken voorgaan! Ja Nee

Islam

Moslimbroederschap tikkende tijdbom

Afgelopen dinsdag schreef de Israëlische Midden-Oostenexpert Tzvi Yechezkeli waarschijnlijk geschiedenis toen hij begon met het onthullen van inside informatie over de kruipende islamitische revolutie die plaatsvindt in Frankrijk en andere Europese landen met een grote moslimminderheid.

Lees het artikel op de site van Christenen voor Israel!

Reageren


Otto

05-02-2018 07:15
Onze politieke partijen, en dan vooral de christelijke partijen zijn laf!! Vorig jaar werd een moskee in Canada aangevallen, en wat doet de SGP/CU in Rotterdam zij gingen een kring vormen om de moskee daar, en vertelde dat de Islam altijd hun geloof in alle vrijheid in Nederland mag uitvoeren, een paar weken later gingen de CU/SGP s'nachts een moskee bewaken, omdat daar leuzen op gekladderd waren, en bedreigd werd. Maar heeft U de CU/SGP eens kring zien vormen om de synagoge in Amsterdam, die dag en nacht beveiligd moest worden door gewapende marechaussee, en dat jaren lang, nooit heb ik christelijke partijen gezien, die een kring vormde om deze synagoge jullie zijn veilig bij ons, daarom het probleem in Nunspeet heb ik ook gelezen in diverse media, en daar bleek uit, dat moslims begonnen waren, maar ja dit zijn onze christelijke vertegenwoordigers, waar ik zo mijn gedachten over heb, daarom sluit ik nu maar, maar van je geloofsgenoten moet je het maar hebben, op politiek niveau dan!!! En de linkse liberale theologen zijn precies zo, als onze politici.

Comerius

05-02-2018 06:12
Comerius
05-02-2018 06:10
Het wordt tijd dat ook van christelijke leiders de ogen open gaan. Wegkijken en goedpraten is de norm geworden. Een SGP burgemeester van een Veluws dorp zegt keihard dat een conflict tussen deelnemers aan een inburgeringscursus niet religieus geïnspireerd was, terwijl uit de context blijkt dat dit wel zo is. Een christelijke asielzoeker werd gepest door moslims. De moslims mochten blijven de christen moest verdwijnen naar Zwolle. Zie artikel in het RD. Schande en laf!

Comerius

05-02-2018 06:10
Het wordt tijd dat ook van christelijke leiders de ogen open gaan. Wegkijken en goedpraten is de norm geworden. Een SGP burgemeester van een Veluws zegt keihard dat een conflict tussen deelnemers aan een inburgeringscursus niet religieus geïnspireerd was, terwijl uit de context blijkt dat dit wel zo is. Een christelijke asielzoeker werd gepest door moslims. De moslims mochten blijven de christen moest verdwijnen naar Zwolle. Zie artikel in het RD. Schande en laf!

hoezo?

05-02-2018 01:58
Hoe lang laten we dit nog gebeuren? Wetende dat veel arabieren (ze zeggen nederlanders) wapens bezitten. Wordt het niet tijd voor een uzzi? Of gaat we ons als konijnen laten afslachten, tenzij we ook in een rok gaan lopen en 5x p.d. dat gebrul over ons laten gaan? En, o ja besneden worden en die koranitische rambam gaan onderschrijven.
Hoe lang blijft de politiek doof en blind? Waarom zouden we daar nog vertrouwen in hebben? Wat zei Chaimberlain ook al weer? en wat gebeurde er toen? Ook het NL kabinet had zitten slapen, maar de elite had wel een vluchtplan.
Hoe zit dat eigenlijk met politici die met meel in de mond spreken en veel te goed van vertrouwen zijn? Chinezen en Arabieren zijn NIET te vertrouwen!