#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 064-Ik vind het goed dat vrouwen in kerken voorgaan! Ja Nee

Seksualiteit

Van der Gijp en Dersken en transgenderwoede

Bij Voetbal Inside lieten René van der Gijp en Johan Derksen maandagavond geen spaan heel van hun critici… én van de RTL-directie.

De directie van RTL heeft René van der Gijp gevraagd om mede te delen in Voetbal Inside dat hij niets tegen homoseksuelen en transgenders heeft. Je zou denken dat de directie dat wel begrijpt, dat dit zo is, maar blijkbaar is niets minder waar. Van der Gijp heeft namelijk de euvele moed om af en toe grappen te maken over seksualiteit, gender en seks. En dat mag niet.

Lees het artikel op de Dagelijkse Standaard!

Reageren


André Bouius

27-05-2018 10:23
Cor van der Gijp?

Herman Degenhart

08-02-2018 12:18
Ik begrijp niet goed waarom iedereen over Cor van der Gijp valt. Hij reageert op een Vlaamse reporter die het nodig vond zijn geslacht te ontkennen. Dat is pas idioot. Niet dat iemand dat idioot vindt en ons dat met een grapje laat weten. Het grapje is inderdaad een beetje plat, maar dat is nu eenmaal het karakter van het programma waarin het werd gemaakt. Waar de aandacht zich op zou moeten richten is de waanzin van iemand die meent zijn geslacht te kunnen veranderen. Vanuit welk motief dan ook.