#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 095-Ik bid regelmatig voor vervolgde christenen! Ja Nee

Binnen/buitenland

Zweden: ‘Eerste feministische regering’

Met 12 vrouwen en 11 mannen heeft Zweden naar eigen zeggen ‘de eerste feministische regering ter wereld’, een linkse club die ‘genderneutraal’ beleid tot zijn speerpunt heeft gemaakt.

Het moderne feminisme in Zweden vertoont –overigens net als in de rest van West Europa en ook de VS- amper nog overeenkomsten met de traditionele beweging die zich ooit inzette voor gelijke rechten voor vrouwen. Integendeel, het nieuwe ‘intersectionele’ feminisme zet zich bij uitstek in voor de invoering van de islamitische Sharia wet, en daarmee voor het ‘recht’ van vrouwen en meisjes om straffeloos te worden gediscrimineerd, mishandeld, misbruikt en verkracht, op voorwaarde dat de daders moslimmannen zijn.

Lees het artikel op Xander Nieuws!

Reageren


Theo

20-02-2018 08:46
In zweden heerst nog steeds de gedachte dat men iets "goed te maken heeft". de huidige generatie zet zich krampachtig af tegen de vorige, waarvan werd beweerd dat die nazi-duitsland welgezind was. ten onrechte. men voerde destijds slechts Realpolitik. nu meent men volledig door te moeten slaan naar de andere zijde. rampzalig en ronduit misdadig, men bereikt juist op langere tijd een averechts effect. hoe dom en geestesziek moet je zijn om je eigen volk zo te verraden, terwille van je eigen waandenkbeelden.