#T Kerstgift Uitdaging
Enquête: 007- Hebzucht is een van de grootste zonden van onze tijd. Ja Nee

Gezondheid

Griep? Hou je adem in!

Wanneer iemand in je omgeving de griep heeft en je wilt voorkomen dat je ook besmet raakt krijgt, hoef je maar op een paar dingen letten: handen wassen nadat je de zieke zelf, of iets dat de zieke heeft gebruikt, hebt aangeraakt, en natuurlijk de speekseldeeltje ontlopen die met niezen, hoesten en zoenen worden verspreid. Maar nu blijkt het ontlopen van de griep toch niet zo simpel te zijn. Ook door uit te ademen kan iemand je infecteren!

Donald Milton, professor aan de Universiteit van Maryland, deed onderzoek naar de verspreiding van het griepvirus. Hij ontdekte dat zelfs bij gewoon ademen hele kleine vochtdeeltjes, waarin het virus ook aanwezig is, in de lucht kunnen worden verspreid. Deze minidruppeltjes blijven bovendien heel lang de lucht zweven. Dit zou kunnen leiden tot de verspreiding van het virus.

Als je niet wilt dat mensen je aansteken met de griep, zou je eigenlijk je adem in moeten houden wanneer je in een ruimte bent met dragers van het griepvirus. Maar het is wellicht beter haalbaar om gewoon niet in dezelfde ruimte te komen. Wanneer mensen wegblijven van openbare ruimtes kan dat helpen de verspreiding van de griep te voorkomen. En vergeet je vitamines natuurlijk niet!

Weet-Magazine!

Reageren


ggs

02-03-2018 10:31
Wie te lang de adem inhoudt krijgt ook geen griep ;-))

BASTIAAN

02-03-2018 09:03
Wie een beetje de nieuwsberichten in de kranten en op radio en tv gevolgd heeft die weet intussen dat die Griepvaccinaties nauwelijks effect hebben. Veertig procent maar.

Dus...Ook Gevaccineerden kregen massaal de griep!!! Tel daarbij op de gevaarlijke stoffen o.a. kwik die uw lichaam te verwerken krijgt.

Mijn vrouw en ik hebben ons nog nooit voor griep laten inenten en zijn Goddank vrij daarvan gebleven tot op deze dag. Dankzij iedere dag een portie vitamine C en een gezonde levensstijl.

Op internet en in de bibliotheek is veel info te vinden over de gevaren van die griepprik en de bijwerkingen. Veel artsen en verpleegkundigen weigeren ook de griepprik, zij weten waarom!!!

https://www.vaccinvrij.nl/home/

“Vaccineren is niet verplicht, maar je moet stevig in je schoenen staan om je eigen keuzes te maken. Je moet niet alleen voor jezelf kunnen verantwoorden wat je doet, maar ook voor de buitenwereld. Goede informatie is daarom heel hard nodig.

Deze website is een geweldige steun in de rug voor ouders. Een overdaad aan onweerlegbare feiten, en een dringend beroep op je Eigen Gezonde Verstand.“