Enquête: 003-Ik geloof dat het scheppingsverhaal letterlijk waar is. Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Persoonlijk

Uitdaging verschijnt nu ook digitaal!

De Paas Uitdaging wordt voor het eerst digitaal aan abonnees aangeboden. Dit betekent echter niet het einde van de gedrukte krant. Een paar keer per jaar blijven wij de gedrukte krant uitgeven. Daarnaast verschijnt, met een hogere frequentie, een digitale uitgave van de krant. De krant en de website blijven gratis.

Op deze manier wil Uitdaging zich aanpassen aan de digitalisering van het leven. Bovendien is een digitale krant veel goedkoper dan een gedrukte krant, terwijl de inhoud gelijk blijft.

Uitdaging wil een krachtige evangelische stem laten horen in Nederland en Vlaanderen. Door een digitale uitgave van de krant wordt het bereik veel en veel groter. Bovendien hopen wij zo meer jonge mensen aan te spreken.

Wat moet u doen om de digitale Uitdaging te ontvangen?
(1) Van de meeste abonnees heeft Uitdaging een e-mail. Al deze abonnees ontvangen bij het verschijnen van de Paas Uitdaging een e-mail met de digitale krant.

(2) Als uw e-mailadres niet bekend is bij Uitdaging, (of als u niet zeker weet of Uitdaging uw e-mail heeft) moet u zich één keer hier online aanmelden. U kunt ook een e-mail met uw voor- en achternaam en uw e-mailadres sturen aan abo@uitdaging.nl

(3) Ook kunnen wij uw vrienden en bekenden, namens u, een proefexemplaar van Uitdaging digitaal toesturen. Zo helpt u mee de boodschap door te geven. Als u dat wilt kunt u e-mailadressen sturen aan abo@uitdaging.nl

De digitalisering van Uitdaging is een nieuwe grote stap in geloof. Graag wil ik u vragen dit project te ondersteunen met uw gebed en een bijdrage. Klik hier om een bijdrage over te maken.

Hebt u nog vragen of wilt u mij schrijven, stuur dan een e-mail aan info@uitdaging.nl

Met u verbonden in de liefde en de opdracht van de Heer!

Leo Habets
Uitdaging


Reageren