#Tb 15 euro gift
Enquête: 039-Ik geloof dat er leven is na de dood! Ja Nee

Eindtijd

Westen onverdedigbaar tegen Russische wapens

President Vladimir Putins jaarlijkse toespraak tot de natie bevatte naast een nuchtere analyse van de economische en demografische toestand van Rusland ook een ernstige waarschuwing aan het adres van het Westen.

De formidabele nieuwe wapens die Rusland volgens hem heeft ontwikkeld zijn een reactie op het eenzijdige terugtrekken uit het ABM (anti anti-raketsystemen)verdrag 14 jaar geleden door president Bush, en de stapsgewijze agressieve militaire omsingeling van Rusland door de NAVO.

Putin stelde zich tot nu toe over het algemeen terughoudend op, probeerde ons de hand te reiken, maar dat tijdperk lijkt definitief voorbij. Nu de VS en de EU zo duidelijk uit lijken op een militair conflict, heeft de Russische leider eindelijk zijn kaarten op tafel gelegd. En die zijn dermate sterk, dat het Westen zal moeten kiezen tussen vrede of een oorlog, die het vrijwel zeker zal verliezen.

Lees het artikel op Xander Nieuws!

Reageren


simon

06-03-2018 12:48
Wees nuchter!

05-03-2018 10:11
Xander Nieuws moet je met een dikke zak zout nemen! Teveel een complotsite die ook nepnieuws verspreidt. ??
Toch maar wel blijven lezen! VVD verspreid ook (nep) nieuws! zie meneer Z.........? ging ook over Rusland.
vr.gr, Simon.

Wees nuchter!

05-03-2018 10:11
Xander Nieuws moet je met een dikke zak zout nemen! Teveel een complotsite die ook nepnieuws verspreidt.

vader Jakob

05-03-2018 08:43
De wapenindustrie verlekkert zich alweer bij dit potentieel omzetverhogende nieuws. Wat geweldig, een nieuwe wapenwedloop, kanonnenvoer genoeg....*kuch*.