#T Kerstgift Uitdaging
Enquête: 007- Hebzucht is een van de grootste zonden van onze tijd. Ja Nee

Binnen/buitenland

Nederland: het bange kind in de klas

Nederland wil zich altijd voordoen als open en tolerant. Twee kenmerken die koste wat het kost boven alles moeten prevaleren. Zelfs als dit betekent dat de eigen waarden, normen en standpunten opzij geschoven moeten worden. Deze houding heeft een keerzijde.

Neem het cowboys- en indianenfeest van Tivoli, waarmee Anousha Nzume zoveel moeite schijnt te hebben, dat als het niet verdwijnt ze niet komt spreken op een feministenbijeenkomst in Tivoli. De directeur zwicht voor Nzume’s argument dat een indianentooi opzetten toe-eigening van de cultuur betekent. Een cultuur die Nederlandse kinderen zich niet mogen toe-eigenen. De klaagzang wordt serieus genomen vanwege een wanstaltig non-argument verpakt in een ‘dreigement’.

Lees het artikel op Opiniez!

Reageren


Herman

08-03-2018 10:26
Spelen mag niet meer, behalve met enge niet bestaande monsters op computers ....

Otto

05-03-2018 07:11
De antiracisten komen overal voor op, zoals: LGTB-ers/Palestijnen/Zwarte mensen/Homo's/Moslims, maar over de andere minderheid de Joden zwijgt men, deze groep wordt op ten duur in Amsterdam vogelvrij, dus toch terug naar 1940? en onze christelijke politieke partijen zwijgen, ook onze kerken kijken de andere kant op, er moet juist uit deze groepen een verontwaardiging klinken. Ik krijg steeds meer een afkeer naar dat huichelachtig christelijk Nederland. Godsverbondsvolk zo in de steek te laten, ga maar lekker Moskeen beveiligen, ga maar lekke wacht lopen om een Moskee s'nachts, terwijl juist uit deze hoek de Jodenhaat het ergste is, ga maar lekker zo door, op naar 1940 met medeweten van christelijk Nederland, want zij zien het maar zwijgen, maar vergeet niet men raakt Godsverbondsvolk aan, en daar staat geen zegen op wie daar aankomt, maar als ik het laffe gedrag zie, dat juist het CDA/CU Jeruzalem al niet erkennen als enige hoofdstad van Israel, dan zeg mij dit al genoeg, zelfs de Turkse president feliciteerde Nederland met dit besluit, dit is toch te zot voor woorden, en waarom, alleen om wereldse macht, en dan je voordoen als wedergeboren christenen, nou ik heb mijn twijfels, ander doe je dit niet, maar voor de moslims is christelijk Nederland goed, maar nu wat de Joden betreft zwijgt men!!!!