#T - Grootsgedrukt
Enquête: 003-Ik geloof dat het scheppingsverhaal letterlijk waar is. Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Persoonlijk

De eerste digitale Uitdaging

Uitdaging nummer 423 is uit!
Het is de eerste digitale krant.

Waarom doen we dit?
In de eerste plaats omdat het leven steeds digitaler wordt. Dat betekent ook dat het Evangelie via de nieuwe media aangeboden moet worden.

In de tweede plaats is een digitale uitgave veel goedkoper dan een gedrukte krant, terwijl de inhoud gelijk blijft. Dat betekent overigens niet dat we gaan stoppen met de gedrukte krant. Een paar keer per jaar blijven abonnees naast deze digitale krant ook de gedrukte krant ontvangen.

In de derde plaats kunnen wij een digitale krant frequenter uitgeven. Ons doel is om Uitdaging weer iedere maand te gaan aanbieden.

In de vierde plaats bereiken wij zó een nieuw publiek. Uitdaging telt nu 15.000 abonnees. Er is geen enkele reden waarom Uitdaging niet kan toegroeien naar 100.000 abonnees. We hopen dat we met deze digitale uitgave meer jonge mensen zullen bereiken.

Ondersteun a.u.b. dit project
Stuur artikelen uit de krant via uw sociale media aan vrienden en bekenden. Moedig hen aan een gratis abonnement te nemen.

Ondersteun deze stap ook met uw financiële bijdrage. Uitdaging blijft de gedrukte krant, de digitale krant en de website gratis aanbieden. Om dat mogelijk te maken hebben wij uw ondersteuning nodig. Daarbij gaat het niet om grote bedragen. We zoeken trouwe medestrijders om dit werk mogelijk te maken.

Tenslotte bidt voor dit werk en deze nieuwe stap die wij in geloof gaan. We leven in spannende tijden. Velen geloven dat dit de eindtijd is. Bid met ons mee dat wij een duidelijke en krachtige evangelische stem kunnen laten horen in Nederland en Vlaanderen.

Leo Habets
Uitgever

Reageren


Henk en Henny

03-04-2018 10:25
We hebben de eerste digitale Uitdaging ontvangen en daarvoor hartelijk dank. We komen er wel uit samen en wensen jullie allen veel Wijsheid toe bij het opstellen van alle artikelen.

Gilda uit Antwerpen

03-04-2018 10:22
Wat heb ik genoten van het lezen van de digitale krant!
Heel duidelijk en handig dat ik nu deze krant kan lezen op mijn tablet. Dank u voor al de moeite en nog veel wijsheid toegebeden voor alle volgende edities.

Kees

02-04-2018 11:55
Mooie krant. Veel beter dan ik had verwacht. Het is heel eenvoudig door de artikelen te bladeren. Mijn compliment!