#Tb 15 euro gift
Enquête: 016-Mensen die niet in Jezus geloven gaan naar de hel. Ja Nee

Buitenland

Angela Merkel botst met minister over islam

Critici van het Europese massa immigratie beleid voorspelden al drie decennia geleden dat de islam een splijtzwam in de samenleving zou worden, zoals dat bijna overal ter wereld begint te gebeuren waar meer dan 10% van de bevolking de religieuze ideologie van Allah en Mohammed aanhangt.

Nadat de Duitse bondskanselier Angela Merkel onlangs op TV erkende dat er in tientallen steden migranten ‘no go zones’ bestaan, heeft ze amper een week na het tot stand komen van haar 4e kabinet al een botsing met haar minister van Binnenlandse Zaken, die erop had gewezen dat niet de islam, maar het christendom onderdeel is van de culturele geschiedenis van Duitsland. Merkel haastte zich daarop te herhalen dat ‘de islam net zozeer een deel van Duitsland is’.

Lees het artikel op Xander Nieuws!

Reageren


Theo Bert

08-05-2018 12:54
de Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft onlangs op TV erkend dat er in tientallen steden migranten ‘no go zones’ bestaan,
Wanneer zij dan toch weer zegt islam hoort bij Duitsland, is dat dan capitulatie uit angst voor de islamieten?
Islam toelaten betekent dat er no go zones ontstaan. Dat heet de vrijheid verkwanselen. Hoe onwetend jegens de islam kun je zijn. De islam duldt geen kritiek, daarom de persvrijheid ook aanbanden gelegd om de islam te behagen?
Islam is vooral machtspolitiek. Het wil een uitzonderingspositie, want het verwerpt andere geloven, en ook moslims die niet dezelfde waarden delen. De politieke islam voelt zich vernederd als hij niet dominant is.

John Quincy Adams (zesde president van de VS):
“In de 7e eeuw van de christelijke tijdrekening dook er een rondtrekkende Bedoeïen uit de stam van Hagar op (bedoeld wordt Mohammed), die uit de nieuwe leer van Jezus het geloof in en de hoop op onsterfelijkheid overnam. Maar hij verdraaide de leer tot onherkenbaarheid en haalde hem door het slijk door in zijn religie alle loon, alle hoop goot in de vorm van seksuele beloning. Hij vergiftigde de bron van het menselijke geluk door vrouwen te denigreren en polygamie toe te staan; en hij verklaarde, als deel van zijn religie, de rest van de mensheid de totale, op vernietiging gerichte oorlog. De essentie van deze religie waren lust en geweld – wat de brutale boven de spirituele natuur van de mensen verhief. Tussen deze beide religies (Christendom en islam) woedt al twaalf eeuwen lang oorlog. En zolang de genadeloze, niet onderhandelbare dogma´s van de valse profeet menselijk handelen voorstuwen, zal er nooit vrede op aarde zijn. http://bijbel.startkabel.nl/forum/?sub=4