#Tb 15 euro gift
Enquête: 031-Is ontucht de enige Bijbelse grond voor een echtscheiding? Ja Nee

Uitdaging

Uitdaging medewerker met Rutte in de bus

De journalist Johan Bos, die o.a. werkt voor deze website en de (digitale) Uitdaging krant vergezelde minister-president Mark Rutte vorige week bij zijn campagnebezoek in Amstelveen. Er viel kennelijk veel te lachen.

Nee, dit is geen geestelijk nieuws, maar we vinden het toch leuk dit even te melden :-)

Reageren


M. van Putten

23-03-2018 04:08
Begrijp niet wat er te lachen valt.

Hans Vosgezang

21-03-2018 11:27
Mooi zooitje bij mekaar; Rutte lid van Bilderberg Groep die er op uit zijn om massa's mensen te vermoorden door o.a. chemtrails en alle bewerkt voedsel te vergiftigen en Bos gaat op met het Narcistisch Bijbelstudie Groepje van Ab Klein Haneveld - firma leugen en bedrog!

Otto

20-03-2018 04:57
Ik kwam vandaag nog in mijn dorp twee medewerkers van het CDA/CU tegen, en vroegen mij 'meneer gaat u nog stemmen' ik heb toen gezegd, dat ik geen partij ging stemmen die akkoord gegaan waren, met de tweedeling van Jeruzalem de enige hoofdstad van Israel. De medewerkers vertelde mij, dat ook de CU/CDA er anders over dachten, en ook zij vonden, dat het kabinet voor zijn beurt gesproken had. Ik vertelde hen toen als dit dan zo was waarom hebben jullie dan niet het kabinet gedag gezegd, daar hadden zij geen antwoord op, dus ik zal nooit op jullie stemmen, want dan ga ik akkoord dat Jeruzalem niet de enige stad van Israel is, en daar pas ik voor, want een ieder die stemt op CU/CD steunt in werkelijkheid dit standpunt, en dat vind ik een kwalijke zaak dit verraad aan Israel.

anneke blok

20-03-2018 11:58
Amen

BASTIAAN

19-03-2018 08:57
Ik hoop dat Johan Bos, VVD premier Mark Rutte op betere gedachten heeft kunnen brengen gezien zijn vele bloopers en beloften in het verleden en vergeet ook niet de integriteitsschandalen die zijn partijgenoten veroorzaakten.

Het ergste is dat het kabinet Rutte unaniem tegenstemde in de VN dat Jeruzalem de ongedeelde hoofdstad van Israël is en dat de Nederlandse Ambassade voorlopig in Tel Aviv blijft. Donald Trump toont tenminste ballen!

Veel Nederlanders zijn ontsteld over zoveel lafheid van de Premier en de Tweede Kamer. Alleen SGP verhief zijn stem met een motie.

Ik ben eigenlijk allang uitgekeken op de 3 huidige chr. politieke partijen [CDA - CU -SGP] en hun slogans.

Ik dacht diep na en vroeg mij af hoe mijn politieke programma er uit zou kunnen zien. Ik schreef 10 programmapunten op die ik van de daken zou willen schreeuwen. Zou het helpen?

1* Jeshua is de Zoon van de Allerhoogste God en komt spoedig terug naar Jeruzalem de stad van de grote Koning. Mattheus 5:35.

2* De naam van Jeshua is al 2018 jaar wereldwijd bekend, Zijn datum vindt u op en in alle Bijbels, Kranten, Kalenders, Agenda’s.

3* Jeshua zal alle huidige wereldproblemen op Zijn unieke manier oplossen! Zie alle details in Zijn Boek: Openbaring.

4* Jeshua maakt dan direct een einde aan alle oorlogen. Satan, de duivel en leugenaar krijgt geen kans meer om levens te verwoesten! Jeshua rekent af met satan en smijt hem zelf in het hellevuur! Openbaring 20.

5* Jeshua HaMasjiach maakt Alle dingen Nieuw, hemel en aarde. Geen vluchtelingen meer, ieder gaat terug naar zijn eigen land!

6* Als Jeshua in Jeruzalem regeert worden alle ziekenhuizen overbodig, zijn er geen Crematoria meer - geen Tandartsen meer nodig, ook geen bril en hoorapparaat, rollators behoren voorgoed tot het verleden. Hij geneest alle zieken. Hij overwon de dood. Zijn graf is leeg in Jeruzalem. Hij leeft en ieder die in Hem gelooft zal leven!!! Johannes 3:36.

7* Ook de dieren krijgen van Hem weer alle ruimte in groene weiden. Bio-industrie en Megastallen zijn voorgoed passé! De Vissen zwemmen voortaan weer in schoon water! Alle plastic en chemicaliën zijn verdwenen!

8* Jeshua maakt als Hij wederkomt direct een einde aan alle militante en valse godsdiensten - we worden weer kinderen van één vader! Gevangenissen worden overbodig! Psalm 101.

9* Smerige fabrieken, vliegtuigen, auto’s zullen voorgoed verdwijnen, iedereen zal weer frisse lucht kunnen inademen – het water zal uitsluitend van bronkwaliteit zijn. Het Openbaar Vervoer futuristisch en schoon!

10* De eeuwenlange gebeden van getrouwe gelovigen tot de levende God van Israël zijn dan verhoord!!!

Zijn Koninkrijk zal op heel de aarde werkelijkheid worden - Zijn Wil zal dan geschieden! Details Psalm 72.