#Tb 15 euro gift
Enquête: 101-Het is OK voor een christen om te roken! Ja Nee

Homoseksualiteit

Graham: ‘God veroordeelt Obama’

Evangelist Franklin Graham, zoon van Billy Graham en nu leider van diens organisatie, vindt dat president Obama de VS in een zondige richting stuurt. Hij zei dat naar aanleiding van de donderdag in het Witte Huis gehouden bijeenkomst voor homoseksuelen.

Obama merkte op dat in het hele land sprake is van een enorme verschuiving. Hij doelde op de toenemende acceptatie van homo’s en ruimte voor homohuwelijken. Er is inderdaad sprake van gedragsverandering, maar dan een die niet goed is voor Amerika, zei Graham. “De president leidt deze natie in een zondige richting en God zal hem en ons als staat oordelen als wij niet tot berouw komen”, verzuchtte hij.

Volgens Graham manifesteert zich in Amerika dagelijks zichtbaar moreel verval. "Kwaad wordt als goed geaccepteerd, zonde als iets om trots op te zijn. Moeten we nog verbaasd zijn dat hij de beweging van homo’s, lesbiennes en transgenders dankte voor haar hulp bij wat hij bereikte?”

Volgens Obama is veel van wat zijn regering in de laatste 6 ½ jaar bereikte te danken aan de homobeweging. Hij meldde met trots dat toen hij aantrad in twee staten van de VS het homohuwelijk bij de wet was geregeld en het nu in 37 staten legaal is.


Reageren