#Tb 15 euro gift
Enquête: 039-Ik geloof dat er leven is na de dood! Ja Nee

Mensen

Een lied van Martin Brand voor uw weekend

„Mensen aanmoedigen en op Gods liefde wijzen door liedjes en verhalen zie ik als mijn levenswerk. Ik word er blij van!”

Martin werkt al jarenlang als gospelzanger, spreker, theatermaker, liedschrijver, workshopleider en dirigent. Toch is een rode draad in al zijn activiteiten te ontdekken: inspireren, aanmoedigen en geloof delen.

Hij staat bekend om zijn spontane en open manier van optreden en coachen. Interactie, humor, geloof, eerlijkheid en enthousiasme zijn woorden die vaak worden gebruikt om zijn optredens en workshops te beschrijven. Hij verzorgde honderden optredens in het hele land en op radio en televisie. Ook schreef hij vele gewaardeerde liedjes die uitkwamen op inmiddels 7 albums met Nederlandstalige gospels. Ook werkt Brand als dirigent van grote projectkoren (Praise United) en theaterprojecten (Vier Maten Glimlach), is hij presentator bij Groot Nieuws Radio, ambassadeur van Operatie Mobilisatie Nederland, stafdocent en creatief adviseur van de HQ kunstschool voor jong talent en een dag per week werkzaam voor zijn thuisgemeente ‘de Basis’ in Apeldoorn als creatief leider van het programmateam en spreker.

In juni 2012, een week voordat hij zou spreken op de EO jongerendag, en in juli 2013 was de gospelzanger landelijk in het nieuws en leefden duizenden met hem mee toen hij onverwacht een aantal hartstilstanden kreeg. Brand herstelde snel en betrad 2 maanden later weer voor het eerst het podium. “Dat ik nog leef zie ik als een wonder en daarvan wil ik genieten! Nog meer dan vroeger heb ik zin om mijn tijd goed te besteden. Mijn gezin staat bovenaan en ik geniet van alle dingen die ik daarnaast mag doen!”

Klik hier om de website van Martin te bezoeken!


Reageren