#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 063-Ik heb een goede kennis van de Bijbel! Ja Nee

Israël

Lieberman: Hamas betaalt demonstranten

Minister van Defensie Avigdor Lieberman heeft afgelopen vrijdag Hamas de schuld gegeven van de hernieuwde onrust bij het grenshek in de Gazastrook. Volgens een rapport van het Palestijnse ministerie van Volksgezondheid zijn in totaal negen inwoners van Gaza gedood door schoten van het Israëlische leger, onder wie een Arabische journalist.

'Alle demonstranten in de buurt van het grenshek worden betaald door Hamas,' zei Lieberman in een interview met het radiostation Reshet Bet. 'Degenen die hebben geprobeerd het grenshek te doorbreken, maken allemaal deel uit van de militaire tak van Hamas.'

Over de journalist die bij de rellen om het leven kwam, zei Lieberman: 'Het zijn geen onschuldige mensen in de Gazastrook. Er zijn daar geen demonstranten. Hamas heeft tientallen keren journalisten en ambulances ingezet voor terroristische aanslagen. We hebben iedereen van tevoren gewaarschuwd. We gaven waarschuwingen in het Arabisch, Hebreeuws en Engels. 'Wie zijn leven riskeert, doet dat op eigen verantwoording'.

Lieberman noemde de internationale kritiek op Israël hypocriet: 'Deze demonstraties roepen niet op tot vrede. Geen van hen sprak over co-existentie of de economische situatie. Alle toespraken gingen over de vernietiging van Israël en de terugkeer van vluchtelingen naar Tel Aviv, Haifa en Jaffa,' zei Lieberman.

'Dit weekeinde zijn in Syrië honderden mensen vermoord, onder wie vrouwen en kinderen. En ik heb geen woord gehoord van de secretaris-generaal van de VN. De Veiligheidsraad en de Arabische Liga hebben geen vergadering bijeengeroepen. Je moet de realiteit waarin we leven begrijpen', vervolgde de minister van Defensie.

Reageren


BASTIAAN

11-04-2018 09:01
Terecht noemde Lieberman de internationale kritiek op Israël hypocriet: Alle toespraken gingen over de vernietiging van Israël en de terugkeer van vluchtelingen naar Tel Aviv, Haifa en Jaffa,' zei Lieberman.

Wij weten vanuit Gods Woord dat het Licht sterker is dan de Duisternis. Het Goede zal het kwade overwinnen.

Hamas betaalt demonstranten? Geen wonder dat Minister van Defensie Avigdor Lieberman afgelopen vrijdag Hamas de schuld gaf van de hernieuwde onrust bij het grenshek in de Gazastrook...waar duizenden autobanden voor een verstikkende zwarte Rookwalm zorgde in dat hele gebied.

Hamas zijn dus ook nog eens Milieu Terroristen!!!

Jesaja 5:20...Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht en licht als duisternis; die bitter doen doorgaan voor zoet en zoet voor bitter.

Wie echt wil weten waar Abbas en Hamas voor staan die leze het boek van Els van Diggele: We haten elkaar meer dan de Joden. Tweedracht in de Palestijnse maatschappij. Een eye-opener!!!

Zie ook Psalm 58 en Openbaring 19.