#Tb 15 euro gift
Enquête: 112-Kunnen mensen behouden worden die nooit van Jezus hebben gehoord? Ja Nee

Politiek

Geen korting steun Palestijnse Autoriteit

Ondanks dat de Palestijnse Autoriteit dit jaar meer uitgeeft aan uitkeringen voor terroristen en hun families, is het Kabinet geen voorstander van het korten van de steun aan de PA. Dat laten minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok en minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag weten in antwoord op Kamervragen.

Afgelopen maand werd bekend dat de PA in het budget voor dit jaar 403 miljoen dollar heeft gereserveerd voor de betalingen aan in Israel veroordeelde terroristen. In 2017 was het nog 347 miljoen.

Pervers beloningssysteem
Terroristen die in Israelische gevangenissen vastzitten ontvangen een maandelijkse betaling van de PA. Ook families en nabestaanden van Palestijnse terroristen hebben ‘recht’ op een uitkering. Er is sprake van een heus beloningssysteem: Naarmate hoe zwaarder de straf, hoe groter de uitbetaling. Een perverse prikkel die aanmoedigt tot het vermoorden van zoveel mogelijk Israeli’s.

Nederland in principe niet tegen betalingen
Naar aanleiding van de bekendmaking van de verhoging van het terroristenuitkeringenbudget, dienden Kees van der Staaij (SGP), Bente Becker (VVD) en Martijn van Helvert (CDA) Kamervragen in bij minister Blok van Buitenlandse Zaken.

Lees het artikel op CIDI!

Reageren


Theo Bert

08-05-2018 01:12
De europese unie draagt bij aan de toelagen die familie die aanslagplegers doen. De aanslagplegers, de moordenaars zijn religieus gemotiveerde terroristen. De islam noemt hen martelaren. Hoe is het mogelijk dat beschaafde westerse landen deze criminele praktijken medefinancieren. Bij de zorgvuldig geplande protesten aan de grens van Gaza met Israel. worden de demonstranten betaald.
U vermoedt al waar dat geld vandaan komt?
In donkere tijden hoeven goede mensen niets te doen om het kwaad te laten overwinnen.

Herman Degenhart

14-04-2018 08:50
Dit betekent niets minder dan dat Nederland mede schuldig is aan de misdaden die door Palestijnse criminelen worden begaan. Stel dat Israël ons dit gaat aanrekenen, wat zouden wij daarop zeggen?

BASTIAAN

12-04-2018 12:32
Toon mij uw vrienden en ik zal zeggen wie u bent!
Blinde leidslieden kunnen alleen blinden leiden!

De profeet Jesaja 3:10-11 leerde al: 10 Zegt van de rechtvaardige, dat het hem zal welgaan, want hij zal de vrucht zijner daden eten. 11 Wee de goddeloze, het zal hem slecht gaan, want het werk zijner handen zal hem worden vergolden!!!

Jeshua leert Stef Blok en Sigrid Kaag...

Mattheüs 15:14
Laat hen gaan, blinden zijn zij, die blinden leiden. Indien een blinde een blinde leidt, zullen zij beiden [met Abbas en Hamas] in een put vallen.