#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 063-Ik heb een goede kennis van de Bijbel! Ja Nee

Israël

Video: Israël wordt 70

Op 18 april, begint 's avonds de 70e verjaardag van de Staat Israël. Veel video's werden bij deze gelegenheid uitgebracht. De video van vandaag toont ons enkele mijlpalen in de 70-jarige geschiedenis van de nog jonge Joodse Staat. De eerste deelname aan de Olympische Spelen, de eerste telefoonverbinding tussen Jeruzalem, Tel Aviv en Haifa, de eerste supermarkt en belangrijke uitvindingen zijn daar slechts een deel van.

Reageren


DrM

16-04-2018 08:30
Deze periode van 70 jaar na het ontstaan van Israël in 1948 is een aanloopperiode geweest, die gekenmerkt wordt door een enorme welvaart, opkomst van verzorgingsstaten, enorme technologische ontwikkelingen op allerlei gebied, afval van het geloof, toenemende goddeloosheid, toenemende wetteloosheid, enz. 70 jaar is namelijk een profetische periode van vervulling.

Wanneer Israël haar 70e verjaardag zal vieren, wordt deze periode afgesloten. Met wat, dat weten wij nog niet. Bijv. Opname van de Gemeente, oorlog tussen Israël en haar omringende landen, totale instorting van het huidige financiële en monetaire systeem, opkomst antichrist en sluiten vals vredesverdrag?