#Tb 15 euro gift
Enquête: 016-Mensen die niet in Jezus geloven gaan naar de hel. Ja Nee

Buitenland

China: big brother is watching you

In het jongste nummer van De Waarheidsvriend (12 april 2018) las ik een schokkend artikel over China, geschreven door Tineke van der Waal. Hierin stond dat China het gedrag van zijn burgers in toenemende mate observeert met camera’s. Het plan is om over twee jaar 570 miljoen camera’s te hebben (één camera per twee Chinezen) die gekoppeld zijn aan een nationale database met gegevens van elke burger.

Lees het artikel van Johan Graafland, hoogleraar economie, onderneming en ethiek aan Tilburg University op de site van het Reformatorisch Dagblad!

Reageren


Gerard

23-04-2018 08:25
Peter het is niet zo moeilijk te begrijpen. De ware god van mensen is geld. Dat geldt overigens ook voor veel christenen. We vertrouwen veel liever op onze dikke portemonnee dan op de Schepper van hemel en aarde. Wat zei onze Verlosser ook al weer over het dienen van twee heren? Juist!

Peter 12

22-04-2018 08:44
Waarom blijven we steeds maar handelen met dit land? Waarom Chinese producten kopen? Door de grote verdiensten wordt de dictatoriale leiding van dit land in staat gesteld de macht, ook militair steeds uit te breiden. We kunnen er wel over praten, we kunnen ook stoppen met aankoop van goedekope, onnodige bling bling uit dat land, waar mensenrechten met voeten worden getreden. Waarom niet?
De NL handelsdelegatie deze maand die Rutte, Kaag en Schouten succesvol besoordelen doet net alsof er onlangs geen partijcongres is geweest met ongehoorde besluiten die NIETS met normen en warden van doen hebben. De leiding van dat volk is een ongecivilieerde bende en NL doet er handel mee alsof dat een normaal functionerend land is.
Kunnen zakenlui en overheidsdienaren niet consequent (over de consequenties) nadenken?
Koop niet langer CHINEES product. ZO moeilijk is dat niet.

Moi

21-04-2018 09:29
De antichrist zal dit systeem ook in zijn Herstelde Romeinse Rijk, bestaande uit de E.U. en de Arabische landen, gaan doorvoeren, lees het in Openbaringen 13. China en Noord-Korea zijn blauwdrukken voor hoe het zal gaan wanneer de antichrist regeert.