#Tb 15 euro gift
Enquête: 099-Is seks voor het huwelijk toegestaan? Ja Nee

Buitenland

Moslims 'zuiveren' Frankrijk van Joden

In Frankrijk is sprake van een 'etnische zuivering', zo stelt een manifest in dagblad Le Parisien. In het pamflet staat dat er nieuw antisemitisme is ontstaan onder moslimextremisten, dat voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog ook weer levens eist.

"In de afgelopen jaren zijn elf Joden door moslimradicalen vermoord, en sommigen ook mishandeld, omdat ze Joods waren", staat in de tekst. Het is een verwijzing naar de aanslagen op bijvoorbeeld een Joodse supermarkt (2015) en Joodse school (2012).

Het stuk is ondertekend door 300 prominente Fransen, onder wie de rechtse oud-president Nicolas Sarkozy en de linkse oud-premier Manuel Valls. Zanger Charles Aznavour tekende ook, net als acteur Gérard Depardieu.

Volgens de prominenten is het voor Joden vaak niet meer veilig in Frankrijk. "Franse Joden lopen 25 keer meer kans het slachtoffer te worden van geweld dan Franse moslims", schrijven ze. "Ongeveer 50.000 Joden zijn recent verhuisd, omdat ze zich niet meer veilig voelden in de wijken waar ze woonden."

'Slachtoffer van de maatschappij'
De 300 Franse ondertekenaars van het manifest zeggen dat de media het nieuwe antisemitisme vaak doodzwijgen. Extreemlinkse politici doen dat ook en draaien de rollen zelfs om, schrijven ze. Moslims zouden worden gezien als "slachtoffer" van de maatschappij en worden omhelsd omdat ze "electoraal gezien meer stemmen opleveren dan Joden".

In het artikel in Le Parisien wordt een oproep gedaan aan moslimgeestelijken. "Verzen uit de Koran waarin wordt opgeroepen Joden, christenen en ongelovigen te doden, moeten worden afgewezen. Zodat niet één gelovige zich nog op een heilige tekst kan beroepen om een misdaad te begaan."

Moord op Joodse vrouw
Uit cijfers van het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken blijkt juist dat antisemitisme al een aantal jaren afneemt in Frankrijk. Daarbij gaat het om geregistreerde meldingen van bijvoorbeeld beledigingen, scheldpartijen en antisemitische teksten op muren. Het aantal gewelddaden tegen Joden is vorig jaar wel gestegen: van 77 tot 97.

Eind maart werd een Joodse vrouw vermoord in Parijs. Het Franse OM vermoedt dat het gaat om een antisemitische moord. Over de geloofsovertuiging van de verdachte zijn geen officiële mededelingen gedaan. Haar dood leidde tot protesten, waaraan duizenden mensen in meerdere Franse steden meededen.

Bron: NOS

Reageren


Moi

24-04-2018 05:18
Als er een oorlog uitbreekt tussen Israël en Iran, zullen IS-strijders hier in Europa een golf van aanslagen plegen die christenen ook zullen raken.

Otto

24-04-2018 04:03
Lees maar eens: NAHUM 3 VERS 13!!!!!!! dit is nu gebeurd, en dit volk(vluchtelingen) worden heel barmhartig binnengehaald en als zij binnen zijn richten zij zich heel onbarmhartig naar het verbondsvolk Israel, en onze joodse broeders en zusters in Europa, en ook in Nederland, en over een aantal jaren volgen de ware christenen. Ik ben benieuwd hoe christelijke kerken/evangelie gemeentes enz hierop gaan reageren? Ik heb al een tijd geleden op deze side geschreven dat dit ging gebeuren en zie het gebeurd ook. In Duitsland gaan zij nu de Joodse synagoge/scholen beschermen, dit is nu nodig zegt Merkel, want ook zij zegt eindelijk, met de instroom van Islamitische vluchtelingen is er een grote Jodenhaat ingestroomd, en juist weer Godsverbondsvolk is door al die instroom de dupe, gaan wij weer terug naar 1940? het lijkt er wel op, en hoe reageer de christenen hierop? de tijd zal het leren, maar dat dit gebeuren ging was te voorzien, maar als je als christen dit toelaat, en niet pal gaat staan voor Godsverbondsvolk hoef je weinig zegen meer te verwachten, want je raakt Gods oogappel aan.

BASTIAAN

24-04-2018 11:06
Moslims 'zuiveren' Frankrijk van Joden!!!

"Het stuk is ondertekend door 300 prominente Fransen, onder wie de rechtse oud-president Nicolas Sarkozy en de linkse oud-premier Manuel Valls. Zanger Charles Aznavour tekende ook, net als acteur Gérard Depardieu."

En de kerkleiders in Frankrijk? Hebben die ook het stuk ondertekend? Grote stilte!!! Daar zijn ze te laf voor want hun Paus is een grote vriend van de Islam en leert zelfs dat de Koran ook gods woord is hoewel dat boek leert dat God geen Zoon heeft. Openbaring 19 en 20 geeft meer details.

Nederland is geen haar beter. Politieke partijen ook CDA en CU laten moslims toe in hun partij. We hebben zelfs 2 moslim burgemeesters. En Mw. Kaag die met een Palestijn gehuwd is maakt als minister deel uit van de Regering, deelt ons belastinggeld uit aan Moslims die Joden vermoorden! Dat is toch een Gotspe?

Nederland liet ook in 1942-1944 ruim 140.000 Joodse burgers, mannen, vrouwen, kinderen, zieken, via Amersfoort, Vught en Westerbork met veewagens naar o.a. de dodenkampen Auschwitz, Treblinka, enz. vervoeren waar ze vergast en verbrand werden in enorme vuurbrakende crematoria.

De overlevenden die terug kwamen konden met grote moeite weer hun huizen terug krijgen.

De koning van Denemarken met zijn bevolking waren eensgezind en moedig, een grote uitzondering in Europa! Regering en burgers redden daar samen de hele Joodse populatie door ze op een nacht met vissersboten naar het veilige Zweden te brengen.