#Tb 15 euro gift
Enquête: 027-Verdringt muziek Gods Woord? Ja Nee

Boek-muziek-film

Het napalmmeisje bezoekt Nederland

Haar naam zegt je misschien niet veel, maar niemand vergeet de foto van het 9-jarig meisje dat wanhopig wegrent voor de vlammen van de napalmbommen tijdens de oorlog in Vietnam. Kim Phuc heet ze en ondanks de verschrikkelijke verwondingen bleef ze op wonderbaarlijke manier gespaard.

Klik hier om dit boek te bestellen!

Boekpresentatie
Vanaf 16 t/m 22 mei bezoekt Kim Phuc Nederland. Op 17 mei is bij WAR Child de officiële presentatie van haar aangrijpende boek Het napalmmeisje. In dit boek vertelt ze over haar leven voor, tijdens en na de verschrikkelijke gebeurtenissen die haar troffen. Het is de eerste keer dat Kim in Nederland is.

De boekpresentatie bij War Child wordt muzikaal omlijst door de wereldberoemde harpiste Lavinia Meijer.

‘Kim Phuc is na Anne Frank waarschijnlijk het bekendste oorlogskind uit onze geschiedenis. Ondanks de angst en het geweld waarin zij opgroeide als kind is Kim een evenwichtige en daadkrachtige vrouw geworden. Dat geeft veel hoop voor de ruim 250 miljoen kinderen die momenteel opgroeien in oorlog. Met haar boek geeft Kim hen een gezicht en een stem. Wij zijn daarom trots dat Kim en  Boekencentrum Uitgevers voor War Child hebben gekozen om haar boek officieel te presenteren in Nederland.’ Tjipke Bergsma, directeur War Child

Het napalmmeisje
Haar leven van vuur naar vrede
Kim Phuc Phan Ti
ISBN 9789023952275
€ 19,99


Reageren