#T - Grootsgedrukt
Enquête: 018-Mijn kerk of gemeente neemt de zendingsopdracht serieus! Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Persoonlijk

De toekomst van Uitdaging!

Vele jaren heb ik u mogen dienen met Manna-vandaag en met Uitdaging.
Nu heb ik uw hulp nodig!

Vorig jaar zomer werd ik geopereerd aan een darmtumor. Ik was vier weken in het ziekenhuis en verloor 25 kilo (de foto hierboven is uit betere tijden :-). Ondanks dat alles heb ik geprobeerd Uitdaging verder uit te geven. Sinds mijn ziekte hebben wij twee gedrukte kranten uitgebracht, één digitale krant en iedere dag deze website.

Alhoewel het langzaam beter met mij gaat bevind ik mij momenteel in een soort vacuüm. Ik kan nu niet zeggen wanneer de volgende Uitdaging krant gaat verschijnen. Naast mijn gezondheid ontbreken ons ook de financiële middelen om verder te gaan. In ieder geval wil ik doorgaan met het verzorgen van deze Uitdaging website.

Vijftig jaar heb ik de Heer mogen dienen, als leider van Agape in Nederland, later als directeur van Agape Europa en de laatste twintig jaar via de website van Manna en de uitgave van de Uitdaging-krant.

Nu ben ik begonnen aan de laatste fase in mijn leven en in dienst van mijn Heer. Ik geloof dat de Heer nog een laatste opdracht voor mij heeft. Tijdens mijn ziekte heeft God mij op mijn hart gelegd Hem verder te dienen door te schrijven. Daarbij heb ik uw hulp nodig. Mijn hele leven heb ik geleefd van giften. De reserve die wij hadden opgebouwd voor 'de oude dag' hebben wij de laatste jaren geïnvesteerd in het werk voor de Heer. Door mijn jarenlange verblijf in het buitenland en het leven van giften ontvang ik maar een paar honderd Euro AOW.

Ik ben op zoek naar christenen die samen met mij een team willen vormen en mij willen helpen en ondersteunen in mijn laatste opdracht. Ik zoek vrienden die mij willen helpen met een maandelijkse bijdrage. Samen mogen wij dan zó verder een team vormen bij de verkondiging van het Evangelie.

Misschien wilt u eens biddend overwegen of u mij wilt ondersteunen in deze laatste opgave.

Heel hartelijk dank!
Leo Habets

Klik hier als u mijn werk in dienst van de Heer wilt ondersteunen met een (maandelijkse) bijdrage.

Eenmalige giften kunt u overmaken op de rekening van de stichting Uitdaging, IBAN: NL31 ABNA 0548 3833 91 met vermelding van 'ondersteuning Leo Habets'.

Als u persoonlijk wilt reageren stuur dan een e-mail aan leo@uitdaging.nl

Hier vindt u een korte biografie.


Reageren