#T Uitdaging 14-15 december in bus
Enquête: 006-Ik ben gelukkig! Ja Nee

Binnen/buitenland

Gratis app die je helpt met bidden

Zendingsorganisatie GlobalRize verspreidt het Evangelie wereldwijd via internet. Bidden is een belangrijk onderdeel van het geloofsleven. GlobalRize gelooft in de kracht van gebed en wil gebed daarom stimuleren. Om jou hierin te ondersteunen is de app PrayAssist ontworpen. Met deze toegankelijke app kun je eenvoudig gebeden opslaan, ordenen en delen.

PrayAssist is gratis te downloaden voor iOS en Android en eenvoudig te gebruiken. Je kunt jezelf aanmelden middels Facebook om zo gemakkelijk vrienden toe te voegen. Geen Facebook? Geen probleem: je kunt ook een account aanmaken met je e-mailadres. De app helpt je om jouw gebedsleven te ordenen en om samen met anderen te bidden.

PrayAssist is in te zetten als persoonlijke gebedsondersteuner. Met de instellingen kun je bepalen of en wanneer je herinnerd wil worden om te bidden. Zo is de app jouw geheugensteuntje. Je kunt je ook gemakkelijk aansluiten bij gebedslijsten, zodat je nieuwe inspiratie voor gebeden opdoet. Wil je meer bidden voor een bepaald onderwerp? Groei dan in gebed door gebedslijsten te volgen.

De app maakt het ook mogelijk om samen te bidden. Iedereen kan een groep starten en deelnemers uitnodigen om mee te bidden. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden in je kring om voor elkaar te bidden of door een zendeling om gebedspunten te delen met de achterban. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.prayassist en ontdek hoe deze app jouw gebedsleven kan ondersteunen!

Reageren


BASTIAAN

27-09-2018 05:44
Bidden tot de Here God in de Naam van Jeshua en door de kracht van de H. Geest is noodzakelijk om een toegewijd en effectief gelovige te zijn en te blijven.

De EO adverteert met gebeden op DVD van de Jezuïet - Ignatius - Loyola. Deze gebeden kunnen beter nooit een plaats krijgen in uw gebedsleven. Waarom niet? Ignatius formuleerde op het Concilie van Trente 1543-1563 maar liefst 126 nog steeds geldende vervloekingen richting Protestanten, Joden, Moslims en Andersdenkenden. Kardinaal Eijk heeft ze in de Media nog eens bekrachtigd in 2014.

Bid liever iedere dag 3 van de 150 Psalmen hardop.

The family who prays together - Stays together.

Matteüs 7:7...Gebedsverhoring
Bidt en u zal gegeven worden; zoekt en gij zult vinden; klopt en u zal opengedaan worden.