#T Uitdaging 14-15 december in bus
Enquête: 035-Hebt u wel eens een burn-out gehad? Ja Nee

Binnen/buitenland

Herfst tour 'Temporary Accommodation'

Afgelopen jaar presenteerde het jazz/gospel kwartet Jonny & The Jazzuits haar nieuwe album ‘Temporary Accommodation’. Het album werd warm ontvangen; geen wonder, als je de aanstekelijke mix van jazz, gospel, spirituals en worship hoort: een positief muziekfeest dat geschikt is voor ieder seizoen! In oktober is het de beurt aan de herfst om meer muzikale kleur te krijgen. Dan geeft de groep drie optredens in Veenendaal, Dordrecht en Amsterdam. Speciale gast is zangeres Natasia.

Temporary Accommodation’ krijgt inmiddels regelmatige airplay op de Nederlandse radio. De muziek trekt dan ook steeds meer nieuwe liefhebbers aan.

Jonny & The Jazzuits laten traditionele gospel songs (zoals ‘It’s Nobody’s Fault But Mine’) en worship (zoals de song ‘No Longer Slaves’) hand in hand gaan met ontspannen jazz als verbindende schakel. Het maakt van hun optredens telkens weer een feest vol vreugde, bezieling, hoogstaande muzikaliteit en inspiratie.

Tijdens de komende concerten krijgt de groep gezelschap van de veelzijdige zangeres Natasia. Een mooie ‘match’, want zij heeft zich ook verschillende stijlen eigen gemaakt waaronder Motown, R&B, soul, funk, black gospel en pop. In de 20 jaar dat ze inmiddels actief is, stond ze op het podium met onder andere Sister Sledge, Des'ray, Anastasia, Jocelyn Brown en The Ultimate Michael Jackson Tribute Band maar ook met internationale gospel artiesten als Bob Fitts, Brian Doerksen, Don Moen en Jessy Dixon. Naast het podium is ze veelgevraagd studiozangeres.

‘Temporary Accommodation – The Autumn Tour’ wordt mede mogelijk gemaakt door Events4Christ en Tear Nederland. Jonny & The Jazzuits zijn ambassadeur van de laatstgenoemde hulporganisatie, die mensen helpt om zelf op te staan uit armoede en onrecht.

Data & plaatsen
• Zaterdag 13 oktober
– Elevate, Zandstraat 36, Veenendaal
• Vrijdag 19 oktober
– De Oude School, Dubbelsteynlaan West 74 , Dordrecht
• Zaterdag 20 oktober
– Schuilkerk de Hoop, Hartveldseweg 23 Diemen (Amsterdam)
Aanvang 20.00 uur

Kaarten voor de herfsttour van Jonny & the Jazzuits zijn verkrijgbaar vanaf € 15 p.s. en zijn te bestellen via www.events4christ.nl of telefonisch: 0297-237172.


Reageren