#T - Grootsgedrukt
Enquête: 003-Ik geloof dat het scheppingsverhaal letterlijk waar is. Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Binnen/buitenland

The Justice Conference 2018

The Justice Conference is een spraakmakend evenement over gerechtigheid dat jouw invloed op onrecht vergroot. Samen gaan we op zoek naar manieren om allereerst onze eigen gewoontes liefdevoller en rechtvaardiger te maken. We vieren de veranderingen die we al zien en leren van goede voorbeelden uit binnen- en buitenland.

Sprekers en artiesten zijn onder andere: Trinity, Mpho Tutu, Ann Voskamp en Don Ceder. De komende weken maken we meer sprekers bekend.

Thema
Het thema van The Justice Conference is ‘Love they neighbour’. Zonder liefde verdorren we. Daarom vroeg Jezus ons om onze naaste lief te hebben. Elkaar liefhebben is elkaar recht doen en elkaars belangen ruimte geven. Waar de liefde voor de ander de boventoon voert, verdwijnen onrecht, uitsluiting en armoede.

Programma
The Justice Conference bestaat uit een hoofdprogramma op 27 oktober (in de Midden Nederland Hallen in Barneveld) en een pre-conference op 26 oktober (op de CHE in Ede). Het hoofdprogramma biedt een keur aan (internationale) sprekers en artiesten. De pre-conference is bedoeld voor wie extra verdieping zoekt en heeft een aparte track voor voorgangers.

The Justice Conference wordt georganiseerd door Tear in partnerschap met Compassion, IJM, ChristenUnie, 24-7 Prayer NL, Micha Nederland, Stichting Present, Christelijke Hogeschool Ede, Civic Engagement Alliance, EO, Hogeschool Viaa, New Wine, Light for the World en ZOA.

Op zaterdag 27 oktober 2018, aanvang 09:30 uur.
Locatie: Midden-Nederland Hallen in Barneveld.
Reserveer jouw plek.

Aftermovie - The Justice Conference The Netherlands 2016

Reageren


Jan Smit

05-10-2018 10:42
Family7 heeft gisteravond in het programma Uitgelicht! aandacht besteed aan de komende Justice Conference. Een gesprek met Joost van Dieren over het hoe en waarom van de conferentie. Dit is de link naar deze uitzending: https://youtu.be/zfDyyVlsjLg