#T Uitdaging 14-15 december in bus
Enquête: 035-Hebt u wel eens een burn-out gehad? Ja Nee

Binnen/buitenland

Verras tijdens de feestdagen iemand met de Elisabethbode!

De Elisabethbode, al generaties een bekendheid in veel gezinnen, is hét magazine voor vijfenveertigplussers over actuele geloofs- en levensvragen. Het biedt op een persoonlijke manier bemoediging en steun vanuit het christelijk geloof. Het verschijnt elke twee weken en bevat een mix van geloofsopbouwende interviews, reportages, achtergrondverhalen, columns, meditatieve bijdragen en informatieve rubrieken, veel gedichten en natuurfotografie.

Elisabethbode kersteditie
Het kerstnummer is bij uitstek geschikt om de boodschap van kerst te verspreiden in kerken, verzorgingstehuizen, kennissenkring, huis-aan-huis, en ga zo maar door.

Het thema van dit kerstnummer is: Vrede en veiligheid. Persoonlijk portret van de hoofdredacteur van de Elisabethbode Thea Westerbeek: ‘God heeft me vaak geholpen, juist op momenten dat ik me onveilig voelde en dacht iets niet te kunnen.’ Sterrenkundige Heino Falcke: ‘Iedereen die naar de sterren kijkt, denkt toch: wat zit daarachter?’ En verder en kerstverhaal van Beth Moore over Maria’s eerste momenten met baby Jezus, prachtige winternatuurbeelden van Teun Veldman, een kerstmeditatie en kerstgedichten, Bijbelse kunst, columns, de pastorale vragenrubriek, lekker puzzelen en een gezellige kinderpagina.

Vraag vandaag nog de kerstfolder aan met de uitdeelprijzen of kijk op www.royaljongbloed.nl. Bestel het kerstnummer (voor 12 november) telefonisch via 088-326 33 30 of per e-mail via abonneeservice@elisabethmagazine.nl. Het is ook mogelijk om een persoonlijke boodschap achterop te laten plaatsen (tegen een meerprijs, vanaf 100 exemplaren).


Reageren