#T - Grootsgedrukt
Enquête: 009-Israël moet een Palestijnse Staat toestaan. Ja Nee

Binnen/buitenland

HELP UITDAGING WEER OP WEG

Het team van Uitdaging doet haar best om weer van start te kunnen met een gedrukte krant voor de kerstperiode van dit jaar 2018. Uitdaging wil christenen in hun geloof opbouwen en hen met elkaar verbinden. De medewerkers van Uitdaging geloven in deze missie. Hun werk bij Uitdaging is dan ook volledig pro deo.

Om de krant te kunnen blijven drukken hebben wij des ondanks uw hulp nodig. Voor half november hebben wij een budget nodig van 12.000 euro. De crowdfunding website ActHope van MissieNederland heeft ons vandaag ruimte gegeven om via hun platform een fondswervingsactie op te zetten.

Bent u begaan met de voortzetting van de krant en website van Uitdaging?
Steun ons dan vandaag nog met een ruimhartige gift.

Voor wat hoort wat!
Wij kregen ter ondersteuning van onze actie onverwachts een leuke geste aangereikt voor de eerste 900 donateurs! Wanneer u namelijk een gift van minimaal 15 euro overmaakt voor deze crowdfunding, dan krijgt u de CD HYMNS van Eric en Tanja Lagerstrom en vrienden gratis thuisgestuurd. De CD bevat liederen uit o.a. Glorieklokken en Johan de Heer. Geeft u even via het formulier op deze pagina aan dat u gedoneerd heeft.


Reageren