#Tb 15 euro gift
Enquête: 030-Mag een christen scheiden? Ja Nee

Nieuws

Voor wat hoort wat

Voor giften boven de 15 euro hebben wij de cd "Hymns" van Eric & Tanja Lagerström en vrienden beschikbaar gekregen om als bedankje naar u toe te zenden.

Deze cd "Hymns" geeft deze oude liederen op een bijzonder warme, liefdevolle en frisse manier weer. Van adembenemende sfeer van verwondering tot uitbundige dankbaarheid. Het brengt goede oude herinneringen tot leven, en geeft ons ook weer een nieuwe liefde voor onze geweldige God.

Geniet van deze cd met Eric & Tanja Lagerström en hun vrienden Bertina Grijpstra, Iwan Sahertian, Luca Genta, Joel Slagtand, JW Buitenhuis en Tomas Sagström.

Met liederen als: Daar ruist langs de wolken, Lof zij de Heer de Almachtige Koning der ere, Ere zij het Lam, O zoete naam, Ik ben een kind van God en andere.

Hopelijk geniet u van dit voorproefje.

Uw gift voor Uitdaging kunt u overmaken naar onze eigen bankrekeningnummer.

Deze staat op naam van:

Stichting Uitdaging
Zwarteweg 121  
1431 VL AALSMEER

Bankrekeningnummer
IBAN: NL47INGB0009069644

Maakt u minimaal 15 euro over, graag onder vermelding van 'Actie Hymns'.

Vanaf februari 2019 is het mogelijk om online een gift over te maken. Klikt u hier wanneer u zelf een bedrag wilt bepalen om over te maken.

Wilt u een HYMNS CD ontvangen, kiest u dan uit een van onderstaande bedragen om over te maken:
Gift van 15 euro / 25 euro / 50 euro / 75 euro / 100 euro

Als Stichting met een nieuwe bankrekeningnummer, kunnen we nog geen incasso's innen of acceptgirokaarten gebruiken bij verzending van onze krant. Wilt u per maand, kwartaal of halfjaarlijks een bijdrage overmaken? Dan kunt u het gemakkelijkst een automatische overschrijving regelen via uw eigen bank.

Hartelijk dank alvast voor uw steun!

Team Uitdaging.


Reageren