#Tb 15 euro gift
Enquête: 039-Ik geloof dat er leven is na de dood! Ja Nee

Christelijke media

Daniël van der Leer over vluchtelingen op Lesbos

De vluchtelingencrisis in Europa lijkt voorbij. Maar daar merken ze op het Griekse eiland Lesbos weinig van. Nog steeds strijken daar wekelijks honderden nieuwe vluchtelingen neer. En in Den Haag wordt een doorlopende kerkdienst gehouden om het gezin van Hayarpi in Nederland te houden. Maar werkt dat wel?

Family7 / Uitgelicht! 30 oktober 2018

Reageren


Zebulon

31-10-2018 09:20
Precies!
En laten we deze mensen niet allemaal 'vluchtelingen' noemen. Migranten / gelukszoekers zijn het volgens mij voornamelijk.
En ja, christenen opvangen is een zeer goed idee, maar weten we zeker dat deze mensen het hier beter krijgen?
Niet al te lange tijd en europa is vergeven van de islam fanatici, heerst er een kalifaat en zijn wij allemaal 2e of 3e rang burgers.
Zie https://tora-yeshua.nl/2018/10/doel-afgeschafte-merkel-islam-uber-alles-auch-deutschland/

Otto

31-10-2018 06:25
Laten wij het eens hebben over Bibi in Pakistan deze is nu vrijgesproken, maar is haar leven niet zeker!! Nou christelijk Nederland die zo begaan is met de vluchteling, wie gaat Bibi halen met haar gezin, nu zij in gevaar verkeerd? Ik hoor daar niemand over, o ja zij is christelijk, misschien was er actie ontstaan als zij Moslim was, want daar zijn wij goed in, maar eigen broeders en zusters in de verdrukking, daar zwijgen wij al jaren over, als dat mooi geklets van deze mensen, maak je nu eens hard, en haal haar op, voor zij gedood wordt in Pakistan, dus wie dit leest, ook politici actie voor het te laat is!!!