#Tb 15 euro gift
Enquête: 016-Mensen die niet in Jezus geloven gaan naar de hel. Ja Nee

Christelijke media

Aliens ontmaskerd

Na jaren van onderzoek is er niet één stukje hard wetenschappelijk bewijs voor buitenaards leven. Maar dat weerhoudt mensen er niet van volop overtuigd te zijn van het bestaan van aliens. Talloze slachtoffers beweren zelfs door zulke wezens te zijn ontvoerd! Zijn al die verhalen onzin? Of zit er meer achter? Daarover gaat het in de nieuwste Weet-dvd Aliens Ontmaskerd.

Om maar met de deur in huis te vallen: buitenaardse wezens zijn niet afkomstig van andere planeten. De afstanden in de ruimte zijn gewoonweg té groot om te kunnen overbruggen. Daar heb je ontzettend hoge snelheden voor nodig, maar dat brengt allerlei problemen met zich mee. Zo kun je bijvoorbeeld niet sneller gaan dan het licht, en zelfs dan duurt het nog jaren om van ster naar ster te reizen. Om nog maar te zwijgen over de hoeveelheid brandstof die zo’n ruimteschip zou moeten verbruiken...

Ook is het goed te bedenken dat de ruimte niet leeg is. „Er zweven naar schatting 100.000 minuscule stofdeeltjes per kubieke kilometer in de ruimte,” stelt ruimtevaartingenieur Dewey Hodges van het Georgia Institute of Technology (VS). Stel je nou eens voor wat er zou gebeuren wanneer aliens met een ruimtevaartuig vanaf een verre planeet op topsnelheid naar de aarde zoeven. Dan zijn die botsingen met stofdeeltjes nog vele malen groter. Hodges rekent voor: „Wanneer een ruimteschip met een derde van de lichtsnelheid zou kunnen reizen, zou een botsing met een stofdeeltje zo licht als een sneeuwvlokje overeenkomen met een hele geconcentreerde explosie van vier ton TNT. Een object met de massa van een rozijn resulteert in een inslag met de kracht van tachtig Hiroshima-type atoombommen!”

Waarnemingen
Ondanks dat uit allerlei berekeningen blijkt dat aliens onmogelijk van andere planeten kunnen komen, zijn er toch veel mensen die beweren ufo’s te hebben gezien; of zelfs door hen te zijn ontvoerd. Er zijn te veel van dit soort getuigenissen – mede afkomstig van hoogopgeleide personen die getraind zijn op het doen van waarnemingen, zoals piloten en legerleiders – om ze zomaar van de hand te doen als kletspraat.
Kortom, er is iets vreemds aan de hand. De ontvoerden zeggen soms opgetild te worden uit hun bed en dwars door muren of het plafond te worden weggevoerd (iets wat de aliens zelf soms ook schijnen te doen). En al die meegenomen mensen hebben nog nooit één ‘souvenirtje’ vanuit de ruimteschepen die ze bezochten meegebracht; enkel herinneringen. Hoe kan dat?

Twee hypotheses
Volgens ufo-onderzoeker Gary Bates zijn er grofweg twee hypotheses over waar aliens vandaan komen: ze komen van andere planeten, of ze komen uit een andere dimensie. Dat laatste klinkt even sciencefictionachtig als het eerste, maar als je de feiten op een rij zet, is dat idee zo gek nog niet. Die hypothese verklaart waarom aliens door muren en in afgesloten huizen kunnen komen en heeft een sterk raakvlak met de Bijbel. Op meerdere plekken in zowel het Oude als het Nieuwe Testament wordt over een geestelijke wereld gesproken, waarvan mensen soms een glimp opvangen.

Wil je meer weten over ufo’s en aliens, en het verband met de Bijbel? Bestel dan de nieuwe Weet- dvd Aliens Ontmaskerd op www.weet-magazine.nl/aliens-ontmaskerd en geef je op voor de premièreavond op D.V. donderdag 10 januari 2019: www.weet-magazine.nl

Reageren


Moi

30-11-2018 02:39
Ook ELO (Electric Light Orchestra) kan er wat van als het om aliens gaat. Op hun album Time uit 1981 dat over een man die ontvoerd wordt naar het jaar 2095 gaat. Het eerste lied Twilight met de volgende tekst:

Twilight

The visions dancing in my mind
The early dawn, the shades of time
Twilight crawling through my windowpane

Am I awake or do I dream,
The strangest pictures I have seen
Night is day and twilight's gone away

With your head held high and your scarlet lies
You came down to me from the open skies
It's either real or it's a dream
There's nothing that is in between

Twilight, I only meant to stay awhile
Twilight, I gave you time to steal my mind
Away from me.

Across the night I saw your face
You disappeared without a trace
You brought me here, but can you take me back

Inside the image of your light
That now is day and once was night
You lead me here and then you go away.

Twilight, I only meant to stay awhile
Twilight, I gave you time to steal my mind
Away…

Op het ELO-album A new World Record uit 1976 het lied Mission met de volgende tekst:

Mission (A World Record)

This is Yerffej Ennyl calling you from planet Earth

For many days, we travelled from a distant place and time
To reach a place they call the planet Earth
There was to be a celebration
On the mission of the sacred heart

The planet Earth from way up there is beautiful and blue
And floating softly through a rainbow
But when you touch down, things look different here
At the mission of the sacred heart

Watching all the days roll by
Who are you and who am I?

How's life on Earth?

(Living on the Earth, living on the Earth
Living on the Earth, living on the Earth)

When all the stars above
Lay icy fingers down on me
(Living on the Earth, living on the Earth
Living on the Earth, living on the Earth)

On a dirty worn-out sidewalk, sits a mother with a baby;
In her vale of tears, she sees no rainbow
And someone's singing from a window
In the mission of the sacred heart

BASTIAAN

26-11-2018 06:38
Aliens bestaan, het zijn satanische geesten, staan in de startblokken en komen straks bij Gods oordelen uitsluitend voor alle antisemieten en ongelovigen die Jeshua afwijzen als Zoon van God.

Wie Openbaring 9:1-12 goed leest ziet hoe deze kwelgeesten er uit zien en straks 5 maanden lang zullen handelen.

De God van Israël verbiedt dat Joden en Gelovigen in Jeshua omgang hebben met deze boze Aliens. Het koste koning Saul zijn leven toen hij die heks te Endor een medium consulteerde om de Profeet Samuël op te roepen uit het dodenrijk. 1 Samuël 28:7.

In het boek Job worden deze griezels/kwelgeesten ook beschreven:
Job 4:15…Daar gleed een geest mij voorbij,
deed het haar van mijn lichaam te berge rijzen.

Jeshua heeft gelovigen Macht gegeven over de gehele legermacht van de duivel in Mattheus 28 en Marcus 16. Niets zal gelovigen bekleed met de wapenrusting Gods enig kwaad doen. Efeze 6:10-20.

Gelovigen mogen zich echter nooit op het terrein van de duivel begeven. Lees aandachtig Deuteronomium 18:9-14.

Veel jonge mensen worden verleid door vrienden om openlijk de duivel te eren op Gotic dansfeesten en Heavy Metal dansfeesten en House Music.

Een ieder die zich bezig houdt met Yoga en Mindfulness, met Occulte films, Spelletjes en Hekserij, Occulte boeken, Beelden moet die onmiddellijk aan het vuur prijsgeven.

De gelovigen die geloofden in Jezus’ Macht deden dat direct en zonder twijfel. Lees alle details maar in Handelingen 19:18-20