#T Uitdaging 14-15 december in bus
Enquête: 006-Ik ben gelukkig! Ja Nee

Onze adverteerders

Quinta - Samen Eten Tegen Honger

Kinderen in Afghanistan lijden dagelijks onder de gevolgen van zo’n 20 jaar oorlog en conflict. Voor een gezin betekent dit levensbedreigende situaties als ondervoeding, ziektes, gebrek aan veilig drinkwater en hygiëne.

De winters zijn in Afghanistan erg koud. Gezinnen overleven dan vaak alleen op bloem, aardappelen en thee. Want door besneeuwde wegen zijn markten in de stad niet bereikbaar. Leven onder zulke omstandigheden betekent dat kinderen constant kwetsbaar zijn en honger hebben.

Medair helpt gezinnen in afgelegen dorpen met noodvoeding aan kinderen jonger dan vijf jaar die lijden aan acute ondervoeding.

Daarnaast richt Medair zich op het verminderen van de onderliggende oorzaken van ondervoeding. Zo worden moeders getraind in het opzetten van moestuinen, het aanleggen van voorraden en krijgen ze voorlichting over gezond en gevarieerd eten om de winter te overleven.

Start jij ook een actie voor kinderen in Afghanistan?
Je kunt bijvoorbeeld oliebollen bakken en verkopen, of een kerstdiner organiseren en je familie om een gift vragen. Voeg eventueel je actie toe aan de actie-website, zodat je familie, vrienden en bekenden rechtstreeks een donatie kunnen overmaken voor jouw actie.

Wil je geen actie starten, maar wel bijdragen aan het werk van Medair in Afghanistan?
Geef dan een gift!

MEDAIR gaat tot het uiterste om levens te redden!

MEDAIR  op de sociale media: Facebook / Twitter / Instagram


Reageren