#T Uitdaging 14-15 december in bus
Enquête: 006-Ik ben gelukkig! Ja Nee

Binnen/buitenland

Pelgrim Goes en Pelgrim Goes Tweedehands starten opheffingsuitverkoop

Jarenlang is Pelgrim Goes een gewaardeerde plek geweest in Zeeland als winkel voor christelijke boeken, cadeau-artikelen en muziek. En uit deze rol kwam nog zo’n plek voort; Pelgrim Goes Tweedehands, waar gebruikte spullen uit de wijde omgeving een nieuwe eigenaar vonden. Sinds de huidige beheerders aankondigden te gaan stoppen, is gezocht naar opvolgers die deze winkels voort konden zetten. Helaas zijn er geen geschikte kandidaten gevonden, waardoor Pelgrim Goes en Pelgrim Goes Tweedehands nu nog tot 23 december een grote opheffingsuitverkoop houdt, met kortingen vanaf 50 procent.

Toen bekend werd dat er nieuwe beheerders gezocht moesten worden, zijn alle mogelijkheden verkend. De winkels in Goes zijn immers meer dan alleen winkels geweest. Voor veel mensen waren het warme ontmoetingsplekken, boordevol inspiratie. De winkels in Goes hebben de afgelopen jaren veel trouwe klanten gekend, maar ook een constante stroom mensen die voor het eerst deze mooie plekken ontdekten.

Het opheffen van de winkels is dan ook zonder twijfel het einde van een tijdperk, maar zal niet zonder een speciale actie voor de oude en nieuwe klanten gaan.

Het assortiment is nu zeer sterk afgeprijst:
- cd’s worden aangeboden vanaf 1 euro per stuk, met de keus uit honderden titels
- voor het hele assortiment gelden kortingen vanaf 35 procent, en voor cadeau artikelen zelfs kortingen vanaf 50 procent.

Tijdens de uitverkoop zal het nieuwe assortiment natuurlijk nog gewoon verkrijgbaar zijn. Op deze manier kunnen klanten het meeste voordeel halen in de aanloop naar de feestdagen.

Pelgrim Boeken & Muziek is een begrip als het gaat om christelijke boekhandels. Pelgrim onderscheidt zich al jaren met een grote klantvriendelijkheid, verkoop van diverse bijbelvertalingen, boeken van alle christelijke uitgevers, favoriete christelijke muziek, inspirerende   speelfilms, de mooiste gifts en wenskaarten.

Kijk ook online op www.pelgrimonline.nl


Reageren