#Tb 15 euro gift
Enquête: 101-Het is OK voor een christen om te roken! Ja Nee

Christenvervolging

Europarlementariër Peter van Dalen zeer verheugd en dankbaar over vrijspraak Asia Bibi

"Eindelijk, Asia Bibi is nu daadwerkelijk vrij en kan Pakistan verlaten.  Meer dan 9 jaar heeft ze onschuldig gevangen gezeten vanwege veronderstelde godslastering, en 8 jaar heeft de doodstraf boven haar hoofd gehangen. Nu geschiedt gerechtigheid", zegt Europarlementariër Peter van Dalen (ChristenUnie-SGP) in reactie op de uitspraak van het Hooggerechtshof in Pakistan bij de herziening (revisie) van het vonnis van 31 oktober 2018.

Het Hof heeft vastgesteld dat dat vonnis geheel correct is zodat Asia Bibi nu volledig is vrijgesproken. "De vreugde en dankbaarheid is groot. Niet alleen bij de familie maar ook bij haar advocaat Saif ul Malook, die speciaal afgelopen zaterdag is teruggevlogen voor deze zitting en de uitspraak."
 
Van Dalen heeft afgelopen zaterdag persoonlijk tot ziens gezegd tegen Malook. "Hij is een moedig man, die met gevaar voor zijn eigen leven en ondanks onze waarschuwingen, toch is teruggegaan naar Pakistan om Asia Bibi bij te staan."
 
De verwachting is dat Asia Bibi spoedig Pakistan zal verlaten. Haar dochters zijn al in Canada. De regering Kahn heeft enkele weken geleden al radicaal-islamitische kopstukken laten oppakken. “Hopelijk blijft mede daardoor de betrekkelijke rust in Pakistan ook nu na dit vonnis gewaarborgd”, aldus Van Dalen.

Bron: ChristenUnie-SGP

Reageren


BASTIAAN

29-01-2019 08:00
Prijs de Here met Blijde Galmen voor de vrijspraak van Asia Bibi in Pakistan!!! Dank voor de Rechters en de Advocaat die zich niet lieten afschrikken door de haat van de honderdduizenden moslims. Dank voor allen die voorbeden deden voor dit bijzondere gezin.

Het blijkt opnieuw: Het Licht is sterker dan iedere duisternis. De Waarheid overwint elke Leugen! God opent straks alle gevangenissen waarin veel onschuldigen al jaren lijden.

Denk aan ook het onmenselijke satanische regime van Noord-Korea. Jesaja 61 en Openbaring 6.

De nacht van deze wereld is vergevorderd - De Dag is nabij!

Romeinen 13:12 De nacht is ver gevorderd en de dag [van Jeshua's Wederkomst] is nabijgekomen. Laten wij dus de werken van de duisternis afleggen en de wapens van het Licht aandoen.