#Tb 15 euro gift
Enquête: 003-Ik geloof dat het scheppingsverhaal letterlijk waar is. Ja Nee

Mensen

Overlijdensbericht Dolf van de Vegte (directeur Family7)

In de nacht van 1 februari heeft de Here onze geliefde directeur Dolf van de Vegte thuisgehaald. In het voorjaar van 2018 werd bij hem uitgezaaide darmkanker en in een later stadium alvleesklierkanker geconstateerd. De afgelopen tijd heeft hij enorm gestreden, maar vannacht is hij in vrede en in bijzijn van zijn gezin overleden.

Toen we als collega’s vanochtend bij elkaar waren om hem te gedenken en samen te bidden, kwam de lijfspreuk van Dolf naar voren. De afgelopen tijd heeft hij die veelvuldig uitgesproken en ook vandaag zou hij hebben gezegd: ‘God is goed’.

Tijdens zijn ziekte heeft Dolf altijd een rotsvast vertrouwen op God gehad en nooit de waaromvraag gesteld of geklaagd over zijn gezondheid. Altijd bleef hij vasthouden aan zijn geloof en aan de wetenschap dat God uiteindelijk beslist en het in Zijn hand heeft: ‘Ik haal mijn steun uit onder andere Psalm 23: “Al ga ik door een dal van diepe duisternis, ik vrees geen kwaad.” Dat is mijn hoop, dus waarom zou ik me druk maken?’ zei Dolf onlangs in een interview.

Dolf heeft al die jaren vol passie en vol geloof Family7 opgezet en geleid. Vooral de reizen naar Israël, het land waar hij zo van hield, en de programma’s die daar gemaakt werden, hadden zijn hart. Family7 heeft het als bedrijf niet altijd gemakkelijk gehad, maar Dolf wist zich geroepen door God. Boven alles stond zijn grootste droom om heel Nederland met het evangelie te bereiken. Dat werd zijn levenswerk en was zichtbaar in elke keuze. Zelfs in de laatste dagen van zijn leven was hij nog bezig met het regelen van praktische zaken voor het bedrijf.

Hij zal gemist worden door ons team. De komende periode nemen we als collega’s de tijd om het leven van Dolf te gedenken en er voor de familie te zijn, die ook zo nauw betrokken is bij het werk van Family7.

De programmering blijft vooralsnog grotendeels ongewijzigd. Op de website en onze social media-kanalen worden eventuele veranderingen vermeld.

Vanavond wordt in ons actualiteitenprogramma ‘Uitgelicht!’ om 20.30 uur uitgebreid aandacht besteed aan het leven en het werk van Dolf. Om 21.00 uur wordt een al eerder opgenomen interview met Dolf uitgezonden, waarin hij vanuit Israël vertelt over zijn ziekte.

Wilt u uw steun betuigen aan de familie, dan kan dat via het condoleanceregister op onze website www.family7.nl of door een kaartje sturen naar het Family7-adres:
Postbus 957, 7301 BE in Apeldoorn.

Reageren


Lilian Koorndijk

04-02-2019 05:51
Ans en familie, Een geloofsheld is ons voorgegaan. Gecondoleerd met het heengaan van Dolf. Hij heeft ons Family7 nagelaten en werd daarmee een beetje ' ' 'onze' Dolf. Wat een erfenis! Door alle verdriet heen, mogen wij belijden: God is zeer goed! Lilian, Zaïre en Semaia.

S. Dapaloe

03-02-2019 05:20
Heel veel sterkte aan de familie. Moge de Here Zijn armen om u heen zijn. Het zal een gemis zijn. Mijn bede is dat de mooie momenten, de momenten van bezinning u zullen troosten.


Voor de Family 7 familie, heel veel sterkte.

willy prijs

01-02-2019 06:00
we wensen de familie heel veel sterkte ,voor nu en in de toekomst ,en wensen GODS RIJKE EN LIEFDE VOLLE ZEGEN , VOOR ALENMENSEN DIE VAN HEM HOUDEN , HIJ IS NU THUIS BIJ ZIJN VADER , WAAR HIJ LIEFDE VOL IS ONTVANGEN , DOLF WE ZULLEN JE ERG MISSENOtto

01-02-2019 05:30
Ik sluit mij aan bij de woorden van D H van der Haak.

D H van der Haak

01-02-2019 05:29
Gecondoleerd met het verlies.
Sterkte en Gods nabijheid gewenst.
Voor alle familie ,vrienden,en Family 7.
Dankbaar dat hij nu mag zijn in het huis van de Vader .