#Tb 15 euro gift
Enquête: 090-Gelooft u dat de Gemeente opgenomen wordt? Ja Nee

Boek-muziek-film

Kwetsbaarheid - nieuwste boek Mirjam van der Vegt

Zojuist is verschenen Kwetsbaarheid – Ontvankelijk leven en verwonderen. Dit nieuwste boekje van Mirjam van der Vegt – is het zesde deel van een serie van zeven werkboekjes. Het helpt de lezer te wortelen in vrede, waardoor je bloeit in liefde.  Er verschijnt elk half jaar een nieuwe titel, naast een gelijknamige retraite en een thema-uitzending op Groot Nieuws Radio.

Kwetsbaarheid is spannend, maar tegelijkertijd een enorme kracht. Hoe kunnen we kwetsbaarheid omarmen, in plaats van ons ertegen te verzetten? Wat helpt ons om open in het leven te staan, ook na tegenslag? Teken – dicht – bid – mijmer – kleur – en mediteer over kwetsbaarheid in het leven en ontdek hoe je met je armen wijd open opnieuw verwonderd kunt raken.

Zoveel diepgang; raakt me elke keer weer en zet me op het spoor van Liefde.
(Elke, trouw lezer ademreeks, 37 jaar)  en: Elk woord is raak. Door formaat en prijs een prachtig cadeautje!Antoinette Schram, blogger boekenmening
 
Over de schrijver
Mirjam van der Vegt is naast auteur ook stiltetrainer en (landelijk)spreker. Ze schreef eerder de Stiltelijn, met recente titels als het Stiltedagboek en Adem de dag. De inspiratieboekjes bieden creatieve laagdrempelige verwerking en zijn een aanvulling op de rest van de Stiltelijn.

Adem de dag reeks. Wortel in vrede, bloei in liefde.
Deel 6. Kwetsbaarheid - Ontvankelijk leven en verwonderen
Tekst en illustraties: Mirjam van der Vegt |32 pagina’s, paperback | ISBN per exemplaar: 978902395683 | ISBN – pakket5stuks: 978902395684 | KokBoekencentrum

Reageren


Marten Dek

19-03-2019 08:48
Gelovig zijn en Geld verdienen via het geloof.
Is dat de insteek van Jezus.????
Jezus gaf het om niet.
Uw boek via het geloof €37.
Wist u trouwens dat de zondag van satan is. 321 door Constantijn verordend.
Wist u dat Jezus volgens Rome maar twee nachten in het graf lag.
Houdt u zometeen ook goede vrijdag.???? Twee nachten later is Jezus volgens zondagsvierders opgestaan.
Mattheus 12:40 Want gelijk Jona drie dagen en drie nachten in de buik van het zeemonster was, zo zal de Zoon des mensen in het hart der aarde zijn, drie dagen en drie nachten.
Mattheus 19:17 En Hij zeide tot hem: Wat noemt gij Mij goed? Niemand is goed dan Een, namelijk God. Doch wilt gij in het leven ingaan, onderhoud de geboden.
Zonder de Sabbat, het Vierde Gebod.????
Gelooft u echt Jezus of de kerken.????
Met vr. gr.
Marten Dek
sabbatsrust@hotmail.com