#Tb 15 euro gift
Enquête: 030-Mag een christen scheiden? Ja Nee

Mensen

Zangeres Kinga Bán (37) overleden

"De stad bruist, de mensen zingen. Een feest als nooit tevoren. Dan klinkt mijn naam, mijn nieuwe naam. Ik ben opnieuw geboren."

Kinga Bán 27-07-1981 - 06-05-2019

Op Kinga haar website werd vanochtend de bovenstaande tekst geplaatst.

Op haar Facebookpagina lezen we: "Kinga is vanmorgen thuis in het bijzijn van haar gezin overleden. De begrafenis vindt vrijdag plaats in besloten kring. Woensdag tussen 17.00 en 21.00 uur is er voor wie wil een gelegenheid om afscheid te nemen in de lichtboog in Houten. Op http://kingaban.nl is er vanaf vanmiddag een condoleanceregister geopend."

Reageren


Edita Koning - Vos

06-05-2019 03:51
Lieve familie.
Verdrietig nieuws maar een troostrijk onderkomen bij haar Heiland en Heer. Wat een grote zegen en getuigenis heeft zij achtergelaten in haar muziek en door haar leven te willen delen met anderen. Biddend voor haar 3 lieve kinderen, haar man en alle familieleden die haar zo jong moeten missen. Tekst: De Heer is mijn licht en mijn Heil. Wien zou ik nog vrezen. Psalm 27 Dank aan de Vader die Kinga een stem gaf die mensen harten aanraakte. Een vrouw en moeder met een warm hart voor haar gezin en anderen. Ik wens jullie allen heel veel kracht en Gods liefde toe ook voor de dag van de begrafenis. Zal voor jullie bidden. Liefs Edita Koning - Vos