#Tb 15 euro gift
Enquête: 099-Is seks voor het huwelijk toegestaan? Ja Nee

Verslagen

Rommelmark brengt 44.000 euro op

De jaarlijkse grote rommelmarkt op de J.A. Beijerinkstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel heeft 45.000 euro opgebracht. Dat maakte de organisatie vanavond bekend.

Door Henk van der Wijngaard

De grote rommelmarkt had vandaag opnieuw prachtig weer. Veel bezoekers trokken de portemonnee voor de vele verzamelde spullen. De organisatie was dan ook na afloop blij met de opbrengst van €45.000! euro. Vorig jaar werd er nog 44.000 euro opgehaald en daarmee is een stijgende lijn ingezet. De laatste jaren was er sprake van een lagere opbrengst.

De opbrengst van de rommelmarkt, de 41ste alweer, die georganiseerd wordt door de Hervormde Gemeente in Nieuwerkerk gaat naar verschillende kerkelijke goede doelen. De verdeling wordt later bekend gemaakt.

Reageren


BASTIAAN

06-06-2019 07:35
Dat de kerk 2019 in Verval, Zieltogend is blijkt wel:

De jaarlijkse grote ROMMELMARKT op de J.A. Beijerinkstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel heeft 45.000 euro opgebracht???

Wat een contrast met de levende Gemeente van Handelingen 2 T/M 21.

Jeshua, de Zoon van God, de komende Koning en Masjiach zou al die Kerkleiders en hun volgelingen die alleen maar hun Rommel aan de man/vrouw brengen typeren met de Woorden:

Openbaring 3:1...En schrijf aan de engel der gemeente te Sardes: Dit zegt Hij, die de zeven Geesten Gods en de zeven sterren heeft: Ik weet uw werken, dat gij de naam hebt, dat gij leeft, MAAR GIJ ZIJT DOOD!!!

2 Wees wakker en versterk het overige, dat dreigde te sterven, want IK heb Geen van uw werken vol bevonden voor mijn God.

3 Bedenk dan, hoe gij het ontvangen en gehoord hebt, en bewaar het en BEKEER. Indien gij dan niet wakker wordt, zal Ik komen als een DIEF, en gij zult niet weten, op welk uur Ik u zal OVERVALLEN!!!

4 Doch gij hebt enkele personen te Sardes, die hun klederen niet hebben bezoedeld, en ZIJ zullen met Mij in witte klederen wandelen, omdat zij het Waardig zijn.

5 Wie overwint, zal aldus bekleed worden met witte klederen; en IK zal zijn naam geenszins uitwissen uit het Boek des Levens, maar IK zal zijn naam belijden voor mijn Vader en voor zijn engelen.

6 Wie een oor heeft, die hore, wat de Geest tot de Gemeenten zegt.